2019-05-21 15:53


ȘOCANT: Un bărbat și-a omorât soția și cei doi doi copii

 |  16:49
ȘOCANT: Un bărbat și-a omorât soția și cei doi doi copii

Caz şocant în Braşov - un bărbat de 43 de ani şi-a omorât familia, după care a mers la Poliţie şi s-a predat. Şi-a ucis soţia de 42 de ani şi cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Totul s-a întâmplat azi-noapte, când cei trei dormeau.

Vecinii spun că nu au auzit nimic, că era o familie prosperă, bărbatul avea o firmă, iar femeia era contabila societății.

Un bărbat și-a ucis soția, în vârstă de 42 de ani, și copiii: o adolescentă de 18 ani și un băiat de 13 ani. El a mers apoi la poliție unde și-a recunoscut fapta. În urma verificărilor, autoritățile au confirmat spusele bărbatului.

El este cercetat acum pentru omor calificat.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care brașoveanul a recurs la acest gest.

„Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea circumstanțelor efectuării acestor fapte. Bărbatul e în custodia polițiștilor. El s-a prezentat la secție în jurul orei 13:00. S-a constituit un dosar penal pentru omor calificat în acest caz”, afirmă Gabriela Dinu, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

„Se pare că omul acesta a avut niște probleme. Încercase să-și găsească liniștea undeva în zona unor culte religioase sau biserici. Cert e că nu a reușit să se liniștească acolo. A venit și a profitat că ceilalți membri ai familiei dormeau și a făcut ceea ce chiar nu trebuia făcut. A omorât 3 oameni care ar fi putut să se apere dacă ar fi fost în altă ipostază”, spune Dan Antonescu, expert criminolog.„Ori omul acesta e extrem de solid și i-a sechestrat într-o cameră și n-au putut să reacționeze, ori i-a surprins în somn și sub impulsul cine știe cărui motiv i-a omorât. Nu cred că putem găsi nici cel mai mic strop de logică în acțiunea lui și de aici eu opinez către o problemă psihică”, precizează Dan Antonescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-28

TAGURI: caz socant, brasov, omorat, sotia, copii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Mar 2018

da da..cum sa nu...trebuia sa le inchida gura,pentru ca se stie ca nevasta e cea mai mare problema cand e sa te desparti de ea>>>exact motivul pentru care foarte multi dintre mafiotii-politicieni de azi care aveau neveste de pe vremea comunistilor imediat le-au lichidat dupa 1990 si s-au insurat cu secretarele care le stiau secretele CiORDELiLOR.....un caz similar este CRIN HALAICU...care a scapat de nevasta si s-a insurat cu "secretara" care era capitan la IGP la combaterea criminalitatii financiare.........probabil ca asta n-a avut o secretara care sa-l scape de puscarie,precum au scapat ceilalti mafioti-politicieni si sunt cel putin 200 ca si CRIN HALAiCu printre politicienii-mafioti care s-au insurat cu secretarele dupa ce si-au lichidat nevestele prin anii 1990-1995
LEVST.
27 Mar 2018

"liniste prin culte si biserici..."; "nici un strop de logica"-----____------singura logica reiese din faptul ca daca pui in aceiasi line "biserica cu logica", ajungi la Adevar, adica la irrational...Nu ar fi de trecut cu vederea si verificat , daca nu cumva individual facuse un testament in care lasa toata averea "miresei lui dumnezeu" , adica respectivei biserici, sau cult...Daca asa, restul a fost floare la ureche sa-l transforme in monstru...
LEVST.
29 Mar 2018

"Criminalul din Brasov consuma droguri si alcool"----_____----" Religia, opiul popoarelor"- iar la aceasta intalnire de 3 mari jucatori, nu se putea sa nu fie si urmari pe masura...
BăI LEVST!
29 Mar 2018

Alogen cum ești, se vede că gândești precum vorbești...cu aceeași ură generală, exprimată, pe care a avut-o jidanul care-a făcut prăpăd la ruși! Vorba aia: ”cin se-aseamănă, se-adună!”
LEVST.
02 Apr 2018

Vax!
Random imageUltimele stiri


STARBAG