2016-10-22 06:51

EVENIMENT


Socializare. Poliţia Română are şi blog

 |  15:57

Pe site-ul oficial al Poliţiei Române - www.politiaromana.ro - a fost lansat sâmbătă blogul instituţiei. Potrivit unui comunicat al IGPR, aplicaţia vine în completarea celorlalte proiecte de până acum, respectiv pagina de Facebook, pagina de Twitter, pagina de Flickr, canalul tv de pe YouTube. Blogul va conţine declaraţii oficiale ale managementului de top, comunicate de presă, buletine informative, articole media, revista Poliţia Română online, mesaje instituţionale. Totodată, blogul face legătura cu reţelele de new media ale IGPR şi va avea propriile seturi de fotografii şi zona de film. În acelaşi timp, a fost lansat canalul tv live al Poliţiei Române unde vor putea fi vizualizate imagini în direct, cu o rezoluţie foarte bună. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-06

TAGURI: Poliția, blogComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Blog de poliţist la Rutieră: Felicitări de la Inspectorat Nu ştiam până astăzi cum e să fii recompensat în acest mod, primind nişte mulțumiri scrise,... 09 Oct 2016 | (0)
Blog de poliţist la rutieră: Nu mai merge cum mergea, acum intră cum ieşea! La 41 de minute de la miezul nopții de sâmbătă spre duminică, 25 septembrie, Adriana Săftoiu,... 02 Oct 2016 | (0)