2019-03-26 12:40


Şoferul maşinii cu numere anti-PSD va DEPUNE plângere penală pentru că nu a fost lăsat să-şi ducă copilul într-un loc sigur. Acesta a stat ore întregi la sediul Poliţiei Rutiere

 |  16:08
Şoferul maşinii cu numere anti-PSD va DEPUNE plângere penală pentru că nu a fost lăsat să-şi ducă copilul într-un loc sigur. Acesta a stat ore întregi la sediul Poliţiei Rutiere

Şoferul maşinii cu numere anti-PSD înmatriculată în Suedia, Răzvan Ştefănescu, a anunţat, marţi, la ieşirea din sediul Poliţiei Rutiere că va depune plângere penală pentru că nu a fost lăsat să-şi ducă copilul într-un loc sigur, acesta însoţindu-l câteva ore la sediul Poliţiei Rutiere. Răzvan Ştefănescu spune că nu a primit explicaţii plauzibile pentru reţinerea permisului.

Răzvan Ştefănescu a declarat, marţi, la ieşirea din sediul Poliţiei Rutiere că va depune plângere penală.

”Să mă fi lăsat o oră-două să duc copilul undeva, unde aveam încredere că poate să stea. (...) Trebuia să găsesc pe cineva cu care băieţelul meu putea să stea. Băieţelul meu este traumatizat”, a spus Răzvan Ştefănescu.Acesta a povestit că fiul său, în vârstă de 8 ani, l-a întrebat de ce este dus la Poliţie şi a stat câteva ore, până la finalizarea audierilor de luni.

”I-am explicat că nu se întâmplă nimic, că totul este bine. M-a întrebat de ce vrea să-mi facă dosar penal şi de ce ne ducem la Poliţie. I-am explicat că dăm o declaraţie”, a mai spus Răzvan Ştefănescu.

El a precizat că nu a fost informat că i se vor retrage numerele personalizat, dar a spus că, cel mai probabil, informarea îi va fi trimisă la adresa din Suedia.

În plus, Răzvan Ştefănescu a spus că nu a primit o explicaţie plauzibilă pentru reţinerea permisului de conducere.”Nu mi-au dat explicaţie pentru reţinerea permisului au spus că numerele sunt incactive din cauza asta au fost reţinute”, a mai spus românul stabilit în Suedia.

Acesta a afirmat că, în opririle precedente, a întrebat poliţiştii dacă trebuie să schimbe numerele.

”Mi-au spus că nu am voie pentru că fac alte infracţiuni şi să merg cu astea pe care le-am folosit de la intrarea în ţară””, a mai sus Răzvan Ştefănescu, care a afirmat că nu-i pare rău că a intrat în ţară cu plăcuţele de înmatriculare cu numărul ”M..EPSD”.

Brigada Rutieră a Capitalei a reţinut, luni, numerele de înmatriculare cu mesaj anti-PSD, după ce au oprit în trafic autoturismul înmatriculat în Suedia. De asemenea, a fost reţinut pemisul de conducere al şoferului, acesta declarând că a înmatriculat maşina în luna aprilie şi că se află în concediu în România, fiind în drum spre litoral.

Poliţia Rutieră a deschis dosar penal în acest caz şi susţine că maşina cu numărul de înmatriculare ”M..EPSD” nu are drept de circulaţie în România, invocând o informare transmisă de Biroul Interpol Stockholm, în timp ce Ambasada Suediei la Bucureşti a precizat că autoturismul are drept de circulaţie în Uniunea Europeană, dar că posesorul trebuie să deţină documentele oficiale pentru ambele seturi de numere – personalizate şi oficiale.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Agenţiei de Transport din Suedia, Eva Isaksen, a declarat că plăcuţele personalizate îi vor fi retrase şoferului român.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-31

TAGURI: sofer masina, mesaj anti-psd, plangere penala,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
31 Iul 2018

Esti prost Ti ai expus copilul cu bunastiinta Esti un tata nedemn si copilul sufera din cauza unui astfel de "tata" AR FI DE intrebat ce comportament ai cu sotia (daca o ai)si cu ceilalti din anturaj ,ca noua ni se pare ca ai probleme psihice
ANONIM
31 Iul 2018

UNDE ERA MAMA COPILULUI PAPITOIULE? CUM SA LASI UN COPIL SINGUR CU UN IDIOT CA ASTA? UITATI-VA LA EL CUM ARATA CUM E IMBRACAT TOATE DENOTA CA ARE PROBLEME GRAVE LA BOSTAN TREBUIE SESIZATA'' PROTECTIA COPILULUI'' DECI COPILUL S-A SPERIAT DAR CAND A CITIT CE ERA SCRIS PE PLACUTA DE IMATRICULARE CE I-AI SPUS PERVERSULE? AI DAT 650 EURO IN SUEDIA ACUM TE POTI STERGE LA DOS CU PLACUTA MACAR TE CUNOSC SI SUEDEZII CE DOBITOC ESTI
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...