2019-02-22 06:21


Soldaţii ROMÂNI, lăudaţi de Donald TRUMP

 |  17:18
Soldaţii ROMÂNI, lăudaţi de Donald TRUMP

Preşedintele american Donald Trump s-a aflat la Varşovia şi, cu această ocazie, a rostit şi primul său discurs public pe Bătrânul Continent, în care a transmis întregii lumi care e viziunea sa despre Europa şi despre relaţia Europei cu Statele Unite. În discurs, şeful de stat american i-a amintit și pe soldații români, cărora le-a mulțumit că sunt alături de cei americani, polonezi și britanici, care asigură apărarea flancului estic al NATO, scrie digi24.ro.

„Suntem cu mândrie însoţiti pe această scenă de soldaţi americani, polonezi, britanici şi români. Vă mulţumim! Faceţi o treabă bună!”, a spus liderul de Casa Albă, în condițiile în care pe scena de pe care a rostit discursul erau reprezentanți ai celor patru armate. Cele patru forțe asigură apărarea flancului estic al NATO, decisă după ce amenințarea rusă, mai ales după anexarea Crimeii, a devenit cât se poate de evidentă.

„Pentru cetăţenii acestei regiuni, America este dornică să extindă parteneriatul cu voi, ne dorim legături comerciale puternice în măsura în care vă dezvoltaţi economiile. Suntem pregătiţi să vă oferim accesul la surse alternative de energie, pentru ca Polonia şi vecinii ei să nu mai fie ţinuţi ostatici de un singur furnizor de energie”, a mai declarat Donald Trump, într-o aluzie la dependența energetică a Europei de Rusia.

 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-06

TAGURI: donald trump, soldati romani, laudati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...