2016-10-24 15:32

EVENIMENT


Sorin Apostu rămâne în arest

 |  17:05
Sorin Apostu rămâne în arest

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins vineri recursul primarului suspendat al Clujului, Sorin Apostu, la decizia Curţii de Apel Cluj, care a decis prelungirea mandatului de arestare preventivă pentru acesta.

ÎCCJ a decis menţinerea în stare de arest preventiv şi a omului de afaceri Călin Stoia, inculpat în acelaşi dosar ca şi primarul suspendat.

Pe 9 noiembrie, Sorin Apostu a fost reţinut de DNA şi apoi arestat printr-o decizie a Curţii de Apel Cluj sub acuzaţia că a luat mită în schimbul încheierii unor contracte legate de asigurarea parcului auto şi de salubrizare.

Potrivit materialului de trimitere în judecată, Sorin Apostu este acuzat de luare de mită, complicitate la spălare de bani în formă continuată, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată, trafic de influenţă în formă continuată, instigare la spălare de bani în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi primire de foloase necuvenite.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-07

TAGURI: sorin apostu, arestComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FLORENTINA
15 Ian 2012

DA SECARA G. DE LA CFR ? AM AUZIT MULTE !

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Alertă la RADET: șapte puncte termice sunt oprite, unul este sub ape Șapte puncte termice din Capitală sunt oprite pentru remediere, 20 sunt sub parametri, iar unul... 12 Oct 2016 | (0)
Vîntu și-a recunoscut vinovăția în dosarul Olteanu Sorin Ovidiu Vintu afirma ca si-a recunoscut vinovatia in dosarul deschis de DNA dupa ce l-a... 14 Oct 2016 | (1)