2017-01-17 21:55

EVENIMENT


Soţia lui Bercea Mondialu’, urmărită penal. Numele procurorului care îl anchetează pe interlopul din Olt, folosit într-un caz de trafic de influenţă

 |  18:35
Soţia lui Bercea Mondialu’, urmărită penal. Numele procurorului care îl anchetează pe interlopul din Olt, folosit într-un caz de trafic de influenţă

ProcuroriiParchetului Tribunalului Olt au început urmărirea penală împotriva FănicăiAnghel, soţia lui Bercea Mondialu’, sub acuzaţia de instigare la mărturiemincinoasă, a declarat, luni, procurorul Eugen Iacobescu.

ProcurorulEugen Iacobescu de la Parchetul Tribunalului Olt a declarat, ieri, pentrucorespondentul Mediafax, că FănicaAnghel, soţia lui Bercea Mondialu’, este cercetată pentru instigare la mărturiemincinoasă, după ce ar fi încercat să influenţeze martorii şi "să îidetermine să spună altceva". Potrivit sursei citate, înacelaşi dosar s-a început urmărirea penală şi împotriva lui Ion Vlad, pentrutrafic de influenţă. "Acesta a spus că mă cunoaşte pe mine şi că ar fiurmat să-mi dea bani. Nu ştiu despre ce sumă este vorba", a mai spusprocurorul Eugen Iacobescu.

Celedouă dosare în care s-a început urmărirea penală împotriva Fănicăi Anghel şi alui Ion Vlad au fost conexate cu cel în care Bercea Mondialu’ este inculpatpentru tentativă de omor.

Încă 30 de zile dearest

SanduAnghel, zis Bercea Mondialu’, a fost arestat preventiv, în 20 februarie, pentru29 de zile, de către magistraţii Tribunalului Olt, el fiind acuzat de tentativăde omor calificat, după ce şi-ar fi înjunghiat un nepot. cu 30 de zile amandatului de arestare pe numele lui Sandu Anghel. Bercea Mondialu’ a cerut săfie eliberat sub control judiciar, însă solicitarea i-a fost respinsă, în 3martie, de Tribunalul Olt, decizie menţinută de Curtea de Apel Craiova.

de la Curtea de Apel Craiovasă îl cerceteze în libertate întrucât are un copil bolnav de SIDA şi alţi nouăminori pe care îi are în îngrijire. "Vă rog frumos să-mi admiteţi recursulpentru că am un copil bolnav de SIDA şi am încă nouă copii minori acasă care măaşteaptă să am grijă de ei. Semnez şi de trei ori pe zi la Poliţie dacă enevoie. Nu am avut nici un dosar penal până acum şi dacă e nevoie vin laPoliţie ori de câte ori este nevoie", le-a spus Bercea Mondialu’magistraţilor de la Curtea de Apel.

Înreferatul Tribunalului Olt de arestare preventivă a lui Bercea Mondialu’ searată că acesta susţine în declaraţia dată instanţei că este convins că"atitudinea sa ilicită nu va ajunge să fie sancţionată penal", datefiind "alianţe" cu persoane publice importante, "care i-aubotezat pe fiii săi".

„Caracatiţa Bercea”

ProcurorulEugen Iacobescu declara că Berceaeste cercetat în mai multe dosare de şantaj şi cămătărie, el fiind "celmai bogat om" din judeţ. "Parchetul nu a aşteptat caBercea Mondialu’ să comită o tentativă la omor calificat pentru a începeurmărirea penală împotriva lui. Avem dosare la Parchet pe care le instrumentăm.Are de răspuns la foarte multe întrebări. De exemplu, cum şi-a construit imperiulfinanciar şi imperiul imobiliar. Bercea Mondialu’ este cel mai bogat om dinjudeţul Olt", declara Eugen Iacobescu. El susţinea că în cazul lui SanduAnghel se poate vorbi de "caracatiţa Bercea".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-27

Mai multe imagini:
Soţia lui Bercea Mondialu’, urmărită penal. Numele procurorului care îl anchetează pe interlopul din Olt, folosit într-un caz de trafic de influenţă
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image