2016-12-04 22:47

EVENIMENT


Soțul cântăreței Anda Adam, audiat la sediul DIICOT Constanța

 |  09:52
Soțul cântăreței Anda Adam, audiat la sediul DIICOT Constanța

Sorin Andrei Nicolescu, soțul cântăreței Anda Adam, va fi audiat la sediul DIICOT Constanța, anchetatorii având suspiciuni că acesta ar fi folosit carduri falsificate, au precizat surse judiciare, citate d eAgerpres.

De asemenea, procurorii au emis pe numele acestuia un mandat de aducere.

Soţul Andei Adam mai este acuzat de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul la un sistem informatic.

Sursele citate au precizat că, în perioada mai 2009 — iulie 2012, în mai multe rânduri, Sorin Andrei Nicolescu a deținut mai multe carduri contrafăcute, emitenții legitimi fiind bănci sau alte instituții financiare din Australia, SUA, Mexic.

Totodată, acesta a încercat să retragă și a retras sume de bani de la un ATM situat în municipiul Constanța, în cuantum de 48.170 lei, fără consimțământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-19

TAGURI: sot, cantareata, anda adam, audiat, sediu, diicot, constantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Andreea Bănică a născut. Prima imagine cu băieţelul cântăreţei Andreea Bănică a născut miercuri dimineață, un băiețel perfect sănătos, acesta fiind cel... 16 Noi 2016 | (0)
Procurorii fac percheziţii la sediul Societății Române de Radiodifuziune (SRR) Procurorii efectuează, joi, percheziții la sediul Societății Române de Radiodifuziune (SRR),... 17 Noi 2016 | (0)