2016-12-04 06:17

EVENIMENT


Soţul Mădălinei Manole şi-a reclamat socrii la 112. Scandal în faţa casei artistei din Otopeni, după ce părinţii ei au venit să-şi viziteze nepotul

 |  18:46
Soţul Mădălinei Manole şi-a reclamat socrii la 112. Scandal în faţa casei artistei din Otopeni, după ce părinţii ei au venit să-şi viziteze nepotul
Petru Mircea, văduvul Mădălinei Manole, a sunat, joidimineaţă, la 112, pentru a reclama nişte “persoane suspecte”, recte socriisăi, care “încercau să intre cu forţa în casă”. Părinţii artistei veniserăsă-şi viziteze nepoţelul, după ce au câştigat în instanţă acest drept. La casadin Otopeni unde locuieşte în prezent Petru Mircea, s-au deplasat câtevaechipaje de poliţie, care au încercat să stabilească ce s-a întâmplat.

Scandalul dintre soţul Mădălinei Manole şi părinţiiacesteia, Ion şi Eugenia, capătă accente penale, cele două tabere făcând tot cele stă în putinţă pentru a-şi cauza reciproc probleme. Ieri-dimineaţă, Ion şiEugenia Manole au mers la casa din Otopeni unde fiica lor a trăit până în iulie2010, pentru a-şi vizita nepotul, pe micuţul Petru jr. Surpriză, însă, pentrucei doi, după ce Petru Mircea a sunat la 112 să-i reclame, pentru că ar fiîncercat să pătrundă cu forţa în locuinţă, a declarat pentru Mediafaxpurtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ilfov, Claudia Burada. La faţalocului s-au deplasat echipaje de poliţie, care încearcă să stabilească ce s-aîntâmplat.

PărinţiiMădălinei Manole au mers, joi dimineaţă, la Otopeni, pentru a-şi vizitanepotul, după ce au câştigat, în primă instanţă, în 4 martie, dreptul de a-lvedea pe băieţel, magistraţii stabilind că fiul artistei şi al lui Petru Mirceapoate locui cu ei, în casa de la Ploieşti, un weekend pe lună şi patrusăptămâni în vacanţe. Judecătoria Buftea a decis ca înal doilea weekend al fiecărei luni copilul fostei cântăreţe să stea alături debunici în locuinţa lor de la Ploieşti. În plus, copilul va sta alături de părinţii Mădălinei Manole câte o săptămână înfiecare vacanţă de iarnă şi câte trei săptămâni în fiecare vacanţă de vară. Sentinţamagistraţilor nu este însă definitivă, ea fiind atacată cu recurs de PetruMircea. Recursul se va judeca în 8 septembrie.

TatălMădălinei, convins că băiatul nu este al lui Petru Mircea

Înproces au fost administrate probe, au fost audiaţi martori şi a fost realizatăo anchetă socială acasă la părinţii fostei cântăreţe, la Ploieşti, "pentrucă autorităţile trebuie să ştie exact condiţiile de care va dispune copiluldacă va fi dus de bunici la ei acasă". Pe parcursul procesului, tatălMădălinei Manole a susţinut că fostul soţ al artistei, Petru Mircea, nu ar fitatăl biologic al copilului şi că micuţul ar fi rodul unei fertilizări in vitrola Maternitatea Giuleşti. De altfel, în iunie 2007, presa relata desprevizitele Mădălinei Manole la Maternitatea Giuleşti, pentru inseminare în vitro.Întrebată dacă a apelat la astfel de servicii, la vremea respectivă, cântăreaţaa fost foarte evazivă în legătură cu acest subiect. Iniţial, după ce fusesefotografiată de paparazzi în faţa unei clinici de specialitate din zona PieţeiVictoriei, Mădălina a declarat că s-a interesat ce presupune metoda inseminăriiartificiale. Cu toate astea, după ce l-a născut pe Petru jr, solista a spus cănu a apelat la inseminare, ci s-a lăsat pe mâinile pricepute ale medicului săuginecolog, profesorul Bogdan Marinescu.

MagdalenaAnca Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis îndimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Cântăreaţa afost găsită moartă de soţul ei, în locuinţa lor din Otopeni. La finalul uneianchete care a durat mai multe luni, procurorii au decis neînceperea urmăririipenale pentru omor în cazul acesteia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-12-25

Mai multe imagini:
Soţul Mădălinei Manole şi-a reclamat socrii la 112. Scandal în faţa casei artistei din Otopeni, după ce părinţii ei au venit să-şi viziteze nepotul
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ROXVALDAIANA
20 Mai 2011

Am privit la televizor cum au actionat parintii Madalinei in fata portii fiicei lor. Au fost civilizati au sunat s-au prezentat nu a fost o incercare de a intra cu forta in curte.Consider ca d-l Mircea Puiu a facut o greseala sunand la 112. Nu era o problema pentru care necesita deplasarea politiei la locul intamplarii. Consider ca pentru astfel de situatii politistii isi pierd timpul (cheltuielile cu astfel de deplasari le platim noi din bani publici)cel care trebuia sa platesca ar trebui sa fi
ROXVALDAIANA
20 Mai 2011

ar trebui sa plateasca Mircea Puiu. Nu am vazut sa fie nimeni intrebat de ce se intapla acolo, pur si simplu politistii si-au permis sa-i plimbe pe saracii oameni la sectie. Cine este acest MP de isi permite sa actioneze astfel? Daca mai sustin un astfel de personaj cei de la grupul Media Pro incep sa am indoieli mari si asupra lor. Pacat oa nu avem timp sa luam atitudine civica pt astfel de situatii si va lasam sa bateti joc de banii pe care ii stoarceti de la cei care mai muncesc in tara asta.

Adauga un comentariu

Random image