2018-12-18 22:05


Spectrul morţi bântuie familiile poliţiştilor. Soţie de poliţist, găsită împuşcată mortal, în casă VEZI IMAGINI

 |  08:56
Spectrul morţi bântuie familiile poliţiştilor. Soţie de poliţist, găsită împuşcată mortal, în casă VEZI IMAGINI

Soţia fostuluiadjunct al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava Mircea Smoleac a fostgăsită, împuşcată mortal, în propria locuinţă. Cel care a făcut descoperirea afost soţul ei. Prima ipoteză a anchetatorilor – sinucidere, transmite Realitatea,net.

Imaginea1/1

Femeia, de 52 de ani, a fost găsit chiar de soţul ei, fostul adjunct al IPJSuceava, împuşcată în cap. Oamenii legii spun că nu ar exista probe conformcărora ar fi fost o crimă, ci mai degrabă merg pe varianta unui suicid. Totuşi,ei vor să descopere ce a determinat-o pe femeie să decurgă la gestul extrem.Fostul adjunct al IJP Suceava Mircea Smoleac a sunat marţi seara, la 112,pentru a cere ajutor. Salvarea şi poliţiştii au venit imediat, dar nu au făcutdecât să constate decesul.

Vecinii, mulţi dintre ei oameni cu influenţă în oraş, seferesc să vorbească. Totuşi, în cartierul select de la marginea Sucevei maitoată lumea a auzit de tragedie.

Soţii Smoleac au doi copii, ambii angajaţi în cadrul IPJSuceava. Medicii legişti umează ca astăzi să efectueze necropsia, pentru a aflacauza exactă a morţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...