2019-01-16 23:04


SRI, REACȚIE în legătură cu presupusa tentativă de asasinat a lui DRAGNEA

 |  14:50
SRI, REACȚIE în legătură cu presupusa tentativă de asasinat a lui DRAGNEA

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a transmis miercuri că nu a fost sesizat de către preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea în legătură cu o presupusă ameninţare la adresa acestuia. Precizările SRI vin după ce marţi seară Dragnea a spus că anul trecut a existat o tentativă de ucidere a sa. Nici la Parchetul General nu a fost înregistrat un dosar penal în legătură cu o posibilă tentativă de asasinat asupra liderului PSD.

"Serviciul Român de Informaţii nu are atribuţii legale privind paza şi protecţia demnitarilor români şi nu a primit nicio sesizare oficială din partea preşedintelui Camerei Deputaţilor în legătură cu o presupusă ameninţare la integritatea sa fizică”, a afirmat miercuri purtătorul de cuvânt al SRI Ovidiu Marincea.

De asemenea, Parchetul General a transmis pentru Digi 24 că nu există niciun dosar penal privind o posibilă tentativă de asasinat asupra lui Liviu Dragnea.

Precizările vin după ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut, marţi seara, la Antena 3, că în aprilie 2017 a fost o tentivă de ucidere a sa, spunând că au fost patru străini care au stat trei săptămâni aici, plătiţi de ”un om foarte celebru din lume”. Dragnea a declarat că ştie că a fost şi o anchetă.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că se urmăreşte ca el să dispară.

”Am avut anul trecut în aprilie o tentativă de a fi omorât. Au venit patru străini, au stat trei săptămâni aici, la Athenee Palace. Mă rog, am scăpat”, a afirmat Dragnea.

El a spus că respectivii au ajuns în preajma sa şi a susţinut că ”suntem într-un stat parţial mafiot, statul paralel este o mafie”.

”Ştiu că s-a cercetat, mai departe nu ştiu. Am aflat cine îi plătise, dar nu pot spune asta. Un om foarte celebru în lume”, a mai declarat Dragnea.

Întrebat dacă se gândeşte la omul de afaceri George Soros, Liviu Dragnea a replicat: ”Nu eu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-08-22

TAGURI: SRI, asasinat, liviu dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CE MANEVRă SCâRBOASă!
22 Aug 2018

Se vrea și VICTIMĂ acuma! El, ”patriotul”, ”marele” om politic care numai poate de soarta țării și-a noastră! Dacă ar fi așa, ar fi dat nume și prenume, nu se ”ascundea” așa, timid...ca un om modest și prevăzător! Scârbă maximă...PENTRU TOATĂ CLASA, PARDON...ȘLEAHTA POLITICĂ DE MEGA, ULTRA-MAFIOȚI! Au făcut/fac parte din statul paralel, iar acum vor să se dea că s-a DEZICE de el...vor să schimbe tabăra, le miroase a alt stăpân...iar Trădiceanu ȘTIE! Altă satană cu rânjet mefistofelic ce face pe patriotul și abuzatul!
SRI-șTILOR....
22 Aug 2018

alte fete MARI! La ce aparatură sofisticată aveți (pe banii contribuabililor luată), voi...care ați devenit o prelungire a OCHIULUI și-a TIMPANULUI fiecărui român (ca-n vechea și odioasa securitate), chiar și fără mandat dat de vreun judecător, ascultați în draci românii PE SECURITATE ”NAȚIONALĂ” (eu zic SUPRA-NAȚIONALĂ)! Cred că aveți o adevărată arhivă, dar și bibliotecă virtuală cu înregistrări, fotografii, filaj...FIN, DE LA DISTANȚĂ, prin aparatură ultra-modernă! În mod sigur știți și vânturile trase de Dragnea, cu atât mai mult despre vreun eventual asasinat!
PARDON!
22 Aug 2018

S-a exprimat bine, purtătorul de vorbe - Marincea: ”nu s-a primit nicio sesizare OFICIALĂ”, că ne-oficială...NU SE PUNE :)))) Nu c-aș ține cu penalul Dragnea...dar IPOCRIZIA INSTITUȚIILOR ”DE FORȚĂ” , TE NĂUCEȘTE PRIN MESAJE ”PREȚIOASE”!
APROPOS...
22 Aug 2018

Dacă "Serviciul Român de Informaţii nu are atribuţii legale privind paza şi protecţia demnitarilor români ” el - serviciul - CE FACE? Face pe detectivul, apoi întocmește rapoarte, le trimite ”organelor” abilitate, apoi le arhivează DOAR? Dacă-i AȘA, SINCER! SRI-UL NU SE SIMTE FRUSTRAT CÂND VEDE CĂ, ÎN CIUDA MUNCII SALE DE/PE TEREN, A SCRIERII DE RAPOARTE OFICIALE TRIMISE/TRANSMISE CELOR VIZAȚI, CÂND VEDE CĂ NU SE I-A NICIO MĂSURĂ ÎMPOTRIVA CELOR RECLAMAȚI/VIZAȚI, VĂZÂNDU-ȘI ÎN CONTINUARE DE FĂRĂ-DE-LEGILE LOR, nu-l apucă toți dracii? Nu le vine așa, un sentiment de inutilitate?!?
CON TESSA
22 Aug 2018

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com Please Fill the Application Form Below: - Complete Name: - Loan Amount Needed: - Loan Duration: - Purpose Of Loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,
WE OFFER ALL KIND OF LOANS
23 Aug 2018

Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: PergoCF@cheerful.com ( PergoCF@qualityservice.com ) PergoCF@gmail.com
Random imageUltimele stiri

loading...