2016-12-11 00:42

EVENIMENT


Stăm bine la icre negre

 |  19:35
Stăm bine la icre negre

Producţia mondială de caviar creşte rapid, iar avansul este susţinut de intrarea pe această piaţă a unor noi jucători, precum China sau Emiratele Arabe Unite, dar şi de dezvoltarea producţiei în ţări ca România şi Bulgaria, potrivit cotidianului “New York Times” (NYT).

În pofida crizei mondiale, preţul caviarului s-a menţinut la circa 1.000 de euro pe kilogram.

România şi Bulgariafolosesc accesul la fonduri europene pentru a dezvolta ferme de sturioni. Cele două ţări sunt singurele state din Europa cu populaţii viabile de sturioni în libertate, însă mai multe organizaţii şi-au exprimat îngrijorarea privind pescuitul ilegal, mai scrie “NYT”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-18



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image