2017-01-22 07:54

EVENIMENT


Stan Boxeru vrea să fie şef în sectorul 3

 |  21:00
Stan Boxeru vrea să fie şef în sectorul 3

O altă grupare a fost săltată de mascaţii Serviciului de Intervenţie Rapidă din cadrul Poliţiei Capitalei. Membrii grupării Stan Boxeru sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor după ce i-au atacat pe rivalii din gruparea Kawasachi. Astfel, ei au vrut să-şi impună supremaţia în sectorul 3 al Capitalei.

În încercarea de a linişti apele în răfuielile interlope dintre diferite găşti, poliţiştii bucureşteni au efectuat, ieri-dimineaţă, mai multe descinderi în sectorul 3 la membrii grupării Stan Boxeru. Intervenţia poliţiştilor a avut loc după ce membrii acesteia au încercat să-şi impună supremaţia în sectorul 3 în faţa unei alte grupări, cea cunoscută sub denumirea de Kawasachi. Anchetatorii spun că, pe 30 august, în jurul orei 20.30, în zona intersecţiei străzilor Brăţării şi Buhuşi, patru membri din gaşca lui Stan Boxeru, în frunte cu liderul grupului, Ion Stan, în vârstă de 48 de ani, fost boxer, i-au atacat pe cei din gruparea Kawasachi. Ion Stan este un sportiv titrat, deţinând mai multe titluri înainte de 1989.

Cu sabia şi pistolul

Ca să fie cât mai convingător, Ion a tras mai multe focuri în direcţia victimelor, cu un pistol ce se pare că era cu bile de cauciuc, însă fără să îi nimerească. Fiul său, Cristian Stan, în vârstă de 23 de ani, cu o sabie, a lovit un rival în zona gâtului. Acesta a fost examinat medical stabilindu-se că nu i-a fost pusă viaţa în pericol. În urma percheziţiilor au fost ridicate arme albe şi arme de foc ce vor fi expertizate. Trei dintre cei patru bătăuşi, printre care şi liderul, Ion Stan, au fost ridicaţi de poliţişti pentru audieri. Surse judiciare au declarat că vor cere arestarea preventivă pentru ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală, ameninţare şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Al patrulea individ, care se sustrage cercetărilor, Cristian Stan, este căutat de poliţişti.

Ion Stan

- a boxat la categoria semiuşoară, 60 kg - a făcut parte din toate loturile naţionale de box (juniori, tineret, seniori) în perioada '77-'85 - a câştigat 3 Centuri de Aur ('82, '83, '85) - de 4 ori campion naţional tineret ('77-'80) - campion naţional seniori - '84 - vicecampion european de tineret - '80 - sferturi CM seniori - '82


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VASILE
10 Sep 2011

respect pentru Domnu Ion Stan , un om care ma invatat box si care ma crescut.nu pot sa cred ce sa poate scrie desrpe el , asemenea aberatii.ma invatat ce inseamna respectul si ma invatat ca trebuie sa fiu rau in ring, nu si pe strada.
ION STAN
11 Sep 2011

Vreau sa va aduc la cunostinta ca la acea data si ora eram in casa la calc pe facebook-TOTUL DESPRE BOXUL ROMANESC-unde postam si discutam pe chat cu colegi din lumea boxului despre problemele cu care se confrunta FR de Box.Toate aceste postari sunt stocate in arhiva cu data si cu ora.In ceea ce priveste pe fiul meu Stan Cristian ,este plecat in Germania cu loc de munca.A sosit in tara pe data de 16 08 si a plecat pe 23 08 3011.Se confirma cu biletul de avion.Deci cineva doreste sa ma vada dupa gratii in urma dezvaluirilor pe care le-m facut la conducerea FRB
ANDREI
11 Sep 2011

maestrul stan ion nu are nici o legatura cu acel scandal totul e facatura de la rudel obreja care din copilarie il tot sapa din invidie ca afost mereu peste el , si aici vb despre valoarea din ring si despre dumnealui ca om si caracter .au facut spectacol sa l discrediteze pentru ca antotdeauna a avut un cuvant de spus la frb.maestre fii tare ca n ring si nu te lasa intimidat .ai trecut prin altele mai rele
MARCEL
13 Sep 2011

cum zice si andrei.maestrul stan a fost un boxer de performanta. a făcut parte din toate loturile naţionale de box (juniori, tineret, seniori) în perioada '77-'85.maestrul stan nu are legatura cu acest scandal.
MARIAN
08 Dec 2011

STAN ION fost boxer de performanta este un infractor care da bani cu camata si intimideaza diversi comercianti cerandu-le taxa de protectie. Toata zona comerciala din zona herastrau si nu numai este obligata sa-i plateasca acestui individ certat cu legea ( care are si cazier) taxe de protectie, in caz contrar acesta ameninta cu evacuari prin inrudirea acestuia cu diverse persoane de la conducerea lacuri si parcuri precum si primarii. As vrea sa-l vad inchis ptr ca este un pericol public care face uz de forta pentru a intimida oamenii. La urma urmei este un bataus asa cum poate a fost odata in tinerete.
BOBI
08 Dec 2011

MARIAN esti un bulangiu futut si mincinos de futi a cacat.sa dea dumnezeu sa faci tu 25 de ani de puscarie.
SANDU
08 Dec 2011

MARIAN.sa dea dumnezeu sa iti iei 25 de ani de puscarie.pentru minciunile pe care le`ai zis.f.m.m
S7R3SS
16 Dec 2011

MARIAN sa'ti dea Dumnezeu fix pe sufletu care il ai , cum e posibil sa zici asa ceva? Duceteai dupa Ceausescu.
RAMONA
25 Dec 2011

ION STAN ESTE O PERSOANA DEOSEBITA NU ARE ACEST CARACTER DE JOASA SPETA . ACEST OM A FOST DE MARE AJUTOR MULTOR PERSOANE .
TICA (STAN NICU)
27 Dec 2011

FIIND FRATELE MAI MARE ... ASI VREA SA ADUC LA CUNOSTIINTA . PRIN PREJUNCTIA DE NEVINOVATIE A FRATELUI MEU CEL MAI MIC DINTRE TOTI FRATI STAN.. REFERITOR LA ACEST CAZ MESS MEDIA FACE O REFERIRE INEXISTENTA SI CU O AMPLOARE TOTAL GRESITA CAZUL IN CARE IL DISCUTAM... ADUCAND LA CUNOSTINTA FAPTUL CA CEI ,, STAN " SUNT ,, MAFIOTI" INFRACTORI NUMITI DAR NU DOVEDITI !!!!! ATENTIEE!!! .... NU DOVEDITII!! DEOARECE CEI PATRU FRATI SUNTEM TOTI CU O ANUMITA PROFESIE SAU MESERIEE!!! NU ME AM NASCUT SA FIM INFRACTORIII!!!! STAN NICU -CISMAR STAN MARIAN - PPAZNIC STAN FLORIN - FOST BOXER DE PERFORMANTA ACTIVITATE PERSONA PATRONALA STAN ION - FOST BOXER DE PERFORMANTA ACTUAL ANTRENOR CLUBULUI VOINTA BUCURESTI ACESTIA SUNTEM NOII\ FRATII STAN !!!! NIMIK DE OBIECTAT!!!
VICTOR
26 Dec 2013

o familie respectata , adevarati sportivicare au boxat pentru romania la cel mai inalt nivel, daca nu cunoasteti sportivi nu mai va bagati sa faceti comentarii,cu respect victor sector 6
CRISTI
19 Ian 2014

sentinta tatalui meu este total eronata,sunt de parare ca probele neluate in considerare in instanta referitoare la prezenta mea pe teritoriul Romanesc, vor face dreptate la CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE PENTRU DREPTURILE OMULUI (EU). As dorii ca ancheta care a avut loc in numele familiei mele sa se desfasoare in compania unor cadre competente ale justitiei.In perioada respectiva nu ma aflam in tara,doveditoare pot fi biletele de avion cre nu pot fi falsificate plus declaratia doveditoare a fostului meu angajator si semnaturile colegilor din perioada repectiva si a multor alti martori oculari,clienti fideli ai localului la care lucram de aprox. un an. Am sa fac tot posibilul ca CEDO sa ia in calcul si sa rectifice infidelitatea, corputia si toate nelegiuirile care au loc in tara noastra zi de zi si care aduc traume in familiile majoritatii.
PAUN GEORGE VALENTIN
07 Dec 2015

Salut eu nu il cunosc asa pe pustiul stan cristian. Am fost amandoi colegi la acelasi liceu si aceasi clasa, il cunosc destul de bine. Nu ar face asa ceva niciodata, iubeste viata... cu tot respectu cristiane (rata)
EL FUGITIVE
03 Iul 2016

Se poate tataie,daca cu sportu nu merge atunci poti da si cu barda,aveti grija pe unde tineti banul...
MIRCEA URSU
03 Iul 2016

Daca altceva nu stiu sa faca nu ai vazut gogu stan a murit pt o banca,bombardieru puli asta e viata ce sai faci dumnezeu sal ie
GHENOSU
03 Iul 2016

Tu ce sportiv ai fost ma coropisnita mircea ursu un meci nu ai sa mor eu castigat te dai sportiv si canci te calca lumea pe capatana stai dracu in banca ta
ANONIM
14 Iul 2016

Are dreptate Mircea ursu ce sa maiz ic bombardoeri de carton

Adauga un comentariu

Random image