2019-01-20 23:22


STENOGRAME uluitoare din dosarul lui Valeriu Zgonea. Cum se CERTA cu Liviu Dragnea pe funcții

 |  23:08
STENOGRAME uluitoare din dosarul lui Valeriu Zgonea. Cum se CERTA cu Liviu Dragnea pe funcții

Fostul şi actualul preşedinte al PSD au fost audiaţi la DNA Ploieşti, în ancheta ce-l vizează pe Valeriu Zgonea. Declaraţiile de martori date de Victor Ponta şi Liviu Dragnea apar în dosarul trimis instanţei de judecată, în care fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor e acuzat de trafic de influenţă. Printre aceste dovezi apar şi discuţii între Valeriu Zgonea şi cel care i-ar fi cumpărat influenţa în PSD şi a încheiat apoi un acord de recunoaştere cu procurorii Anticorupţie.

În dosarul ajuns la Tribunalul Bucureşti, anchetatorii au ataşat mai multe discuţii purtate, în 2013, de Valeriu Zgonea, pe atunci preşedinte al Camerei Deputaţilor, cu cel care a recunoscut în faţa procurorilor că i-a cumpărat bună-voinţa, astfel încât fiica sa să obţină o funcţie în administraţia centrală. Inclusiv convorbirile în care Valeriu Zgonea s-a plâns de problemele întâmpinate în partid.

Stenograme din dosarul lui Valeriu Zgonea:

Valeriu Zgonea: Stai, mă, că mă cert cu Dragnea, că Dragnea voia să pună el subsecretar...

Dumitru Dobrică: Îi nebun la cap?

Valeriu Zgonea: Pe cuvântu' meu! Deci... Acuma l-am convins!

Liviu Dragnea a fost audiat, în calitate de martor, şi a negat orice discuţie cu Valeriu Zgonea ori cu Victor Ponta despre numirea în funcţia respectivă. Cel din urmă a fost şi el chestionat, la DNA, despre numirile pe care le-a semnat, în calitate de premier, şi le-a girat în calitate de preşedinte al PSD.

Dumitru Dobrică: O să vă-ntrebe domnul prim-ministru în seara asta dacă sunteți de acord!

Martor: Păi e-aicea, da` nu știu dacă mă-ntreabă!

Dumitru Dobrică: Vă-ntreabă! (....) De ce-am vrut să vă spun? Că, acuma fie... Știți cine m-a ajutat și Dragnea pusese ochii și pe ăla și Vali i-a spus: Nu-i adevărat! Și i-a spus lu` Victor: Nu, mă, rămâne cum am stabilit pentru Buzău! Că am promis și rămâne la Buzău!

Între 2012 şi 2013, Valeriu Zgonea ar fi acceptat de la fostul consilier judeţean Dumitru Dobrică plata unor vacanţe şi construirea unei case de vacanţă în judeţul Covasna. La schimb, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor ar fi ajutat-o pe fiica lui Dumitru Dobrică să obţină o funcţie publică importantă, spun procurorii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-05
Citeste si:
Surse presă: Liviu Dragnea și Victor Ponta, AUDIAȚI în secret la DNA Ploiești

TAGURI: stenograme, dosar, dna, valeriu zgonea, liviu dragnea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BEBICA
05 Ian 2018

Sper ca e clar pentru toata lumea ca PSD este un partid de tip mafiot . Idiotzii care urmaresc zilnic latrina 3 , mai au nevoie de mai multe dovezi ? Vor mai urma .
ANONIM
05 Ian 2018

AFARA CU; PENALI, PUSCARIABILI, SEMIDOCTI, IMPOSTORII, TRADATORII, MAFIOTII , ETC DIN POLITICA SI ADMINISTRATIA PUBLICA ROMANEASCA ei trebuie deposedati de averile acumulate si unii pentru crimele economice si distrugerea statului sa fie bagati in penitenciare pe viata. Partidele sunt grupari infractionale de crima organizata .PENTRU SALVAREA RO TREBUIE SCOASE IN AFARA LEGII. SUS PATRIA JOS MAFIA.
MAFIA PSD.
05 Ian 2018

La closetul 3 si latrina Tv a lui ghita fugaru nu sunt prezentate aceste stenograme . Analfabetilor care se zgaiesc acolo li se vorbeste de SOROS SI ALTE TAMPENII DE SPALAT CREERE PROASTE.
INTREBARE
05 Ian 2018

POSTUL TV ANTENA 3 , II APARTZINE PUSCARIASULUI DAN VOICULESCU , NIMENI ALTUL DECIT BORFASUL SECURIST CARE SI-A INSUSIT BANII COMPANIEI SECURITATZII ( CRESCENT ) . CIT DE PROSTI SINT TELESPECTATORII LATRINEI 3 , CA RASPOPITUL GIDEA , SAU BUFONUL BADEA , SINT LUPTATORI PENTRU O ROMANIE DEMOCRATICA ? POPA GIDEA E PLATIT CU 25.000 DE EORO PE LUNA , BOUL MIRCICA CU 10.000 EURO , PE LUNA . VOI AMARITILOR CARE LE SUGETI MUCII SEARA DE SEARA , MUNCITI GREU PE O LEAFA/PENSIE DE 3000/1300 LEI PE LUNA .
Random imageUltimele stiri

loading...