2018-12-12 05:11


Student, înjunghiat mortal într-un campus universitar din Iași. Altul se află în stare gravă

 |  10:08
Student, înjunghiat mortal într-un campus universitar din Iași. Altul se află în stare gravă

Un student a fost înjunghiat mortal într-un campus universitar din Iași, în timp ce altul a fost grav rănit, el fiind transportat de urgenţă la spital. În urma atacului, agresorul a dat foc la camera de cămin, potrivit b1.ro.

Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Iași, a precizat că în urma incidentului, două persoane au fost evacuate.

Un tânăr de 20 de ani nu a mai putut fi salvat, în timp ce un altul a răspuns manevrelor de reesuscitare.

”ISU Iașu a fost solocitat să intervină în această dimineață, la ora 7.01, în zona Copou, la un cămin studențesc, am fost anunțați că are loc un incendiu într-o cameră de cămin. La locul intervențeiei s-au deplasat două autospeciale de stingere, un echipaj de prim-ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă. În urma incendiului au fost evacuate două persoane. Țin să menționez că aceste persoane nu sunt victime ale incendiului, ci victimele unei agresiuni”, a afirmat Silvia Bolohan.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iași a mai spus că „una dintre victime se afla în stop cardio-respirator, i s-au efectuat manevre de resuscitare și nu a răspuns, un bărbat în vârstă de 20 de ani fiind declarat decedat. Cea de-a doua victimă, tot un bărbat, în vârstă de 19 ani, a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon”. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-09

TAGURI: student, injunghiat, mortal, campus, universitar, iasi, stare, grava
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...