2017-01-19 15:25

EVENIMENT


Studenta ucigaşă vrea să nască afară

 |  19:01
Studenta ucigaşă vrea să nască afară

Carmen Bejan, fosta studentă la Medicină condamnată după ce ar fi participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat, a beneficiat de vizite intime în închisoare şi astfel a rămas însărcinată, afirmă surse din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad.

Bejan a depus recent o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea, iar termenul de judecată a acesteia este 16 ianuarie. În cerere, ea menţionează că este însărcinată, însă nu precizează în câte luni. Fosta studentă cere să nască în libertate şi să i se permită să stea un an cu copilul acasă.

Tânăra nu precizează cine este tatăl copilului, iar reprezentanţii penitenciarului unde este încarcerată, nu au putut oferi deocamdată mai multe informaţii.

În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea, cei doi studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara care au ucis şi tranşat un bărbat în anul 2009, la 20 de ani de închisoare cu executare.

Potrivit reprezentanţilor penitenciarului, fosta studentă condamnată pentru crimă s-a încadrat în prevederile legale care acordă persoanelor private de libertate dreptul la vizite intime trimestriale, cu soţul sau concubinul. Bejan a depus o cerere în care solicită să îi fie respectată viaţa intimă şi să nu fie date publicităţii nici un fel de informaţii cu caracter personal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIHALACHE IONUT
06 Ian 2012

arata mai bine acum aproximativ 2 ani.se vede pe fata ei ca a fost uzata de politisti si jandarmi.era o vorba pe internet.ca fetele bune ajung in rai iar fetele rele ajung unde vor ele,vrea sa scape fata dar nu prea are sanse,cel mai usor ar putea scapa cu jumate din pedeapsa.Dar acum stau si ma gandesc oare chiar se merita???eu am stat un an in armata si mi sa parut o vesnicie,si nu am facut nimik,doar mi-am slujit tara.sper ca judecatorii sa aiba o judecata limpede si sa realizeze ca acest monstru trebuie sa stea toti acesti ani inchisa ,sa fie un exemplu pentru toti ce ce vor incerca asa ceva,daca i se va usura pedeapsa va fi un exemplu si o incurajare pe viitor

Adauga un comentariu

Random image