2018-12-19 18:44


SUCEAVA. Incendiu de la o ţigară

 |  18:10
SUCEAVA. Incendiu de la o ţigară

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Suceava a murit, duminică dimineaţa, în incendiul care i-a cuprins casa după ce a adormit cu ţigara aprinsă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, un incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, la o locuinţă din municipiul Suceava. La sosirea pompierilor, flăcările cuprinseseră interiorul casei, o construcţie din chirpici, cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă, cu o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la casele învecinate, informează Mediafax.

După ce au pătruns în interior, pompierii militari au găsit, pe pat, trupul neînsufleţit al proprietarului, care suferea de un handicap locomotor. În incendiu, au ars bunurile din interiorul locuinţei şi s-a degradat tencuiala interioară.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit de la o ţigară nestinsă, probabil pentru că proprietarul ar fi adormit cu ea aprinsă. Pompierii au salvat un cal, restul casei şi locuinţele învecinate, mai precizează ISU Suceava.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-07

TAGURI: suceava, incendiu, tigara
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...