2017-01-24 17:20


Sunt şanse mari pentru meciul cu Argentina

 |  21:00
Sunt şanse mari pentru meciul cu Argentina

Meciul amical de inaugurare a Stadionului Naţional dintre România şi Argentina are, totuşi, foarte mari şanse să se joace pe 10 august. Nici un oficial al Federaţiei Române de Fotbal nu renunţă la acest eveniment şi are speranţe să se petreacă.

Surse din cadrul FRF ne-au declarat că meciul amical cu Argentina nu a ieşit din cărţi şi că sunt şanse foarte mari să se joace, în urma unor semnale primite de la Federaţia de Fotbal de la Buenos Aires.

Oricum, partida ar trebui să se joace pentru că, altfel, aşa cum s-a mai spus, federaţia similară sud-americană ar trebui să plătească daune mari, de aproximativ două milioane de euro. Aceleaşi surse ne-au declarat că se va găsi totuşi o soluţie pentru ca „naţionala” alb-albastră să vină la Bucureşti, ba chiar cu vedetele echipei, Lionel Messi, Carlos Tevez, Javier Alejandro Mascherano sau Gonzalo Higuain, în condiţiile în care aceştia au de jucat meciuri pentru cluburile la care sunt legitimaţi.

Cu Peru nu s-a discutat în scris

Pe de altă parte, aceleaşi surse din FRF ne-au precizat că meciul cu selecţionata Perului, ca variantă alternativă, este la stadiul de propunere născută în interiorul federaţiei conduse de Mircea Sandu, în acest moment neexistând nici un fel de invitaţie oficială către omologii de la Lima. De asemenea, nici în cazul propunerii de a juca în compania reprezentativei Portugaliei nu a existat o invitaţie oficială. Singura discuţie cu un oficial portughez a fost purtată de Mircea Sandu cu preşedintele Federaţiei de Fotbal a Portugaliei, Gilberto Madail, căruia i-a trimis şi o scrisoare de intenţie, la care încă nu s-a primit răspuns. Oficialul portughez i-a spus doar lui Mircea Sandu că echipa de fotbal a ţării sale are deja programat meciul cu Luxemburg şi acesta nu se poate anula decât dacă gazdele vor primi de la FRF o sumă drept despăgubire. La discuţia cu luxemburghezii nu s-a mai ajuns.

Ca un argument în plus pentru meciul cu trupa lui Mascherano este şi faptul că, în ciuda apariţiei pe site-ul oficial al Federaţiei de Fotbal din Argentina a informaţiei potrivit căreia „naţionala” din Buenos Aires nu mai vine la Bucureşti, fără Messi şi fără selecţionerul demis, Sergio Batista, autorităţile fotbalului argentinian nu au înştiinţat FRF pe cale oficială.

„Nu am un act oficial de la Federaţia Argentiniană de Fotbal, deci amicalul încă se poate disputa" Mircea Sandu, preşedinte FRF


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image