2016-12-06 12:25

EVENIMENT


Supraetajatele, înlocuite cu autobuze normale din decembrie

 |  19:49
Supraetajatele, înlocuite cu autobuze normale din decembrie

După ce duminică anunţau că supraetajatele vor continua să circule toată iarna, oficialii RATB au revenit şi au precizat că, pe perioada sezonului rece, vizitatorii Bucureştiului se vor plimba în autobuzele normale de călători, Mercedes Citaro Euro 4.

În momentul de faţă, patru autobuze din parcul RATB se află în garaje, acolo unde vor fi branduite asemenea supraetajatelor. „Vor avea acelaşi traseu ca şi supraetajatele şi săptămâna aceasta se realizează brandul. Autobuzele sunt dotate cu sistem de monitorizare şi de încălzire”, ne-au spus oficialii Regiei conduse de Viorel Popescu. În total, patru astfel de autobuze vor fi modificate pentru proiectul Bucharest City Tour.

Potrivit RATB, supraetajatele, care au mai fost închiriate şi pentru luna noiembrie de la Regia de Transport constănţeană, au deja probleme din cauza înălţimii, pentru că autorităţile au început să instaleze ornamentele pentru sărbători. Preţul unui bilet va fi tot de 25 de lei, iar traseul va începe de la Piaţa Presei Libere. Autobuzele vor pleca la fiecare 15 minute în intervalul orar 10.00 - 22.00.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image