2018-12-14 22:00


Surpriză pentru Elena Udrea. Cine i-a plătit cauţiunea

 |  22:42
Surpriză pentru Elena Udrea. Cine i-a plătit cauţiunea

Presată să plătească cauţiunea de cinci milioane de lei în dosarul în care este acuzată că ar fi finanţat în campania electorală din 2012 a PDL cu bani primiţi de la Bogdan Buzăianu, Udrea primeşte o veste bună: una dintre firmele la care este asociată a depus o garanţie imobiliară, care acoperă cauţiunea.

”Aşa cum a spus deja, doamna Udrea nu are bani sau bunuri personale să plătească acea cauţiune de 5.000.000 de lei instituită de DNA. Tot ce are este sub sechestru în dosarul 50/P al DNA. Astăzi, una dintre firmele în care doamna Udrea este asociat, a depus pentru domnia sa, în contul cauţiunii, o garanţie reală imobiliară, aşa cum legea permite, care acoperă valoarea cauţiunii”, a declarat Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, citat de Mediafax.

Acesta precizează că ”din considerente ce ţin de limitele controlului judiciar, nu putem face alte precizări, în afara comunicării faptului că ne-am îndeplinit obligaţia”.

Elena Udrea s-a prezentat, joi dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a lămuri anchetatorii dacă poate plăti cauţiunea dispusă de aceştia, în dosarul în care este acuzată că ar fi finanţat în campania electorală din 2012 a PDL cu bani primiţi de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: elena udrea, cautiune, dosar, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...