2019-05-25 13:11


SURPRIZA săptămânii: George Maior, AUDIAT la Parchetul General

 |  23:34
SURPRIZA săptămânii: George Maior, AUDIAT la Parchetul General

George Maior va fi audiat ca martor la Parchetul General, miercuri sau joi. Fostul director SRI a fost citat la Secția pentru investigarea magistraților pentru a aduce explicații în dosarul în care au fost audiați și Florian Coldea și Gabriel Oprea, Dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa.

În dosarul privind extrădarea lui Nicolae Popa, foșta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, este cercetată de Secția special pentru investigarea magistraților pentru abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă. Dosarul a fost deschis în decembrie 2018, în urma unei sesizări depuse de fostul deputat, omul de afaceri Sebastian Ghiţă.

 

Ghiţă susţine că, în anul 2011, Kovesi i-a cerut să achite 200.000 de euro pentru aducerea în ţară cu un avion a fostului director al FNI Nicolae Popa, pe numele căruia exista un mandat internaţional de arestare. Poliţia Română a transmis, în decembrie 2018, că a plătit unei firme de transport aerian peste 234.000 de lei pentru aducerea în ţară din Indonezia a fostului director al FNI.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-05-16

TAGURI: george maior, parchetul general, dosar nicolae popa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mai 2019

MAior adica AMBASADORUL MAFIEI LUI GHITA-UDREA-COCOS peste tot in lumea larga....TULAI DOAMNEEEEE ce bine e sa faci casatorii direct in ambasada Romaniei inte o curva-ciociolina care traieste cu toti politicienii corupti si un tigan escroc-mafiot care nu are niciun fel de relatii sexuale cu curva doar ca sa dea bine la publicul american.Adica ce poate fi mai SATANIST decat chestia asta? casatoresti pe diavol cu diavolita dar culmea e ca nici nu dorm noaptea in paturi...ca sunt strigoi prin paturile altora
ANONIM
17 Mai 2019

Avionul era a lui Mustaciosu , el find bagat in toate afacerile . Dar de ce atitia bani ?
ANONIM
18 Mai 2019

LA MISTO PENTRU PROSTI
@MAIOR
18 Mai 2019

JIGODIA ASTA MERITA DE MULT UN SUT IN CUR SI VREO CITIVA ANI DE BULAU , DAR E PROTEJAT DE ALTE DOUA JIGODII , PONTA SI SIRBU .
Random imageUltimele stiri


STARBAG