2019-05-20 22:05


Surse guvernamentale: Cine va fi noul ȘEF al ANAF

 |  22:07
Surse guvernamentale: Cine va fi noul ȘEF al ANAF

Surse guvernamentale anunță că miercuri dimineță va fi numit prin ordin de ministru ca șef ANAF, Ionuț Mișa, fostul ministru de Finanțe. Este o decizie a ministrului de Finanțe.

Ionut Misa, fost ministru în Guvernul Tudose, a fost numele cel mai vehiculat pentru preluarea președintiei Agenției Naționale de Administrare Fiscală.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-27

TAGURI: surse, sef, anaf, ionut misa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALEXANDRESCU
27 Mar 2018

Desigur ..” o alegere geniala “ Misa este un cretin care nu are nici o legătura cu realitatea economică a zilelor noastre .. asta ne mai trebuia după ce ne au adus toți țărănoii și i au făcut miniștrii ..
ROMA
28 Mar 2018

incasarile sunt bune problema este ca se cheltuieste prea mult si asta de fapt e hotie.nu au construit nimic semnificativ.hotia este la cnair si in ministere unde se fura ca-n codru.ce se face cu banii adunati la buget nimeni nu stie.deficitul este hotia psd alde.nu au construit spitale scoli drumuri autostrazi si atunci de unde deficitul ?functionarii de la stat de fapt saboteaza toate proectele .la privat daca nu faci un proiect la timp zbori din firma in secunda doi.sunt penibili directorii care vin cu explicatii mincinoase ca sa-si ascunda incompetenta si nepasarea.ex cel de la cfr un prost si cel de la cnair un alt prost.cine a mai vazut sa iei mii de euro salariu fara sa ai realizari.asta trebuie sa explice teodorovici.ce face cu banii.ca bani sunt.
Random imageUltimele stiri


STARBAG