2019-03-26 00:22


SURSE: Tudose a făcut LISTA. Ce nume sunt vehiculate pentru Ministerul de Interne

 |  17:34
SURSE: Tudose a făcut LISTA. Ce nume sunt vehiculate pentru Ministerul de Interne

După ce s-a declarat supărat pe Carmen Dan, actualul Ministru de Interne și a declarat că așteaptă demisia sa, premierul Mihai Tudose a început să facă lista cu posibili înlocuitori pentru acest portofoliu extrem de important în această perioadă.

Surse convergente au precizat, pentru STIRIPESURSE.RO, că premierul Mihai Tudose dorește să-l instaleze în fruntea Internelor pe actualul vicepremier fără portofoliu, Marcel Ciolacu. Miercuri seara, în interviul de la Antena 3, Tudose a ținut să-l laude pe Ciolacu afirmând inclusiv că, dacă vicepremierul ar pleca, nu ar mai putea nici el să rămână în funcție.

„Spune lumea că nu face nimic, că e ministrul fără portofoliu. Însă, el muncește mai mult decât orice ministru. Se poate verifica pe cameră că nu a stat niciodată mai puțin de 12 ore. Am venit împreună, plecăm împreună. Dacă pleacă mâine, plec cu el”, a afirmat Tudose la Antena 3.

Pe de altă parte, așa cum STIRIPESURSE.RO scria acum câteva ore, citând national.ro, tabăra Dragnea l-ar dori ministru de Interne pe Claudiu Manda, actualul președinte al Comisiei de control a activității SRI. Bursa zvonurilor îl dă ca variantă de ministru și pe Gabriel Vlase, vicepreședinte Camerei Deputaților.

     

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-11

TAGURI: lista, tudose, nume surse, ministrul de interne, marcel ciolacu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...