2018-04-20 08:07


SUSPECTUL atacului de la Londra ar fi strigat în gura mare: Voi ucide toţi musulmanii

 |  10:19
SUSPECTUL atacului de la Londra ar fi strigat în gura mare: Voi ucide toţi musulmanii

Suspectul arestat pentru atacul de la moscheea Finsbury Park a strigat că vrea să ucidă toţi musulmanii, după ce a intrat cu maşina în mulţime, spune un martor al teribulul incident în care, momentan, şi-a pierdut viaţa o persoană iar alte zece sunt rănite.

Oamenii care ieşiseră din moschee ajutau un bătrân care căzuse, atunci când au fost loviţi. Abdulrahman Saleh Alamoudi a declarat că se afla printre cei care îl ajutau pe musulmanul bătrân care căzuse, probabil după ce i se făcuse rău. „Aveastă dubă mare a venit pur şi simplu şi ne-a călcat. Cred că cel puţin opt sau 10 oameni au fost răniţi. Din fericire, eu am reuşit să scap. Apoi a coborât un tip din dubă şi l-am prins. Striga, spunea ’Voi ucide toţi musulmanii, voi ucide toţi musulmanii’. Lovea cu pumnii. Am reuşit să îl punem pe jos. Apoi spune ’Omorâţi-mă, omorâţi-mă’. I-am spus ’Nu te vom ucide. De ce ai făcut acest lucru?’. Nu a spus nimic”, a povestit el.

Martori au povestit că au ţinut suspectul timp de o jumătate de oră, până la sosirea poliţiei. Şoferul atacator, în vârstă de 48 de ani, avea părul creţ şi purta un tricou alb.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-06-19
Citeste si:
Un MORT şi zece RĂNIŢI, după ce o maşină a lovit un grup de oameni în apropiere de moscheea Finsbury Park din Londra

TAGURI: suspect, atrac londra, voi ucide toti musulmanii

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TITUS
19 Iun 2017

la carcera cu ei la guatanamo !!!
NEDUMERITUL
19 Iun 2017

adica ce vrea sa fie asta?s-au virusat englezii de boala soferului nebun...ceva gen vaca nebuna la volan
Random imageUltimele stiriApa Nova