2017-01-23 08:40


Tălmăcean a luat bătaie

 |  19:20
Tălmăcean a luat bătaie

Disputele din cadrul şedinţei Consiliului Local Sector 2 de ieri au degenerat. Consilierul PSD Cristinel Iliescu i-a adus injurii şi l-a lovit peste faţă pe colegul său democrat-liberal Eduard Tălmăcean.

Disputa a pornit după ce Eduard Tălmăcean i-a acuzat pe social-democraţi că încearcă să blocheze proiectele primăriei care sunt în interesul cetăţenilor sectorului 2. Tălmăcean a declarat că va depune plângere penală împotriva consilierului Cristian Iliescu. „Nu este normal ca, dintr-o astfel de dispută, să se recurgă la violenţă fizică. Am fost lovit cu pmnul în faţă de consilierul Iliescu. Toţi ceilalţi consilieri sunt martori. Voi depune plângere la poliţie împotriva lui Iliescu. Nu este normal să se ajungă la astfel de situaţii, mai ales că suntem colegi de atâţia ani”, ne-a declarat Eduard Tălmăcean.

De partea cealaltă, consilierul social-democrat spune că nu va accepta niciodată să fie jignit de un pedelist. „Domnul consilier Tălmăcean mi-a reproşat că am participat la protestele din Piaţa Universităţii, spunând că eu nu am ce căuta acolo. Nu voi accepta niciodată să fiu pus la zid de un pedelist. Poate să depună  plângere penală, poate să facă ce vrea el. Nu l-am lovit cu pumnul în gură”, ne-a declarat Cristinel Iliescu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-18

TAGURI: consiliu, sector-2, bataie, consilieri, Piata- UniversitatiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANNA
01 Feb 2012

Pacat ca n-avem imagini ,ar fi fost mai ceva decat cand o facea pe Michel Jackson.
JDERUL MIC
01 Feb 2012

se poate si o reluare? vrem sa vedem asa ceva nu-i de pierdut. dle iliescu felicitari, data viitoare folositi ceva mai contondent. idiotii astia portocalii nu inteleg decit cu parul.
DAN
02 Feb 2012

Rupei botul coloratului galbejit.Bravo Iliescu.
CRISTIAN
02 Feb 2012

E clar ca voi, astia din opozitie sunteti disperati rau, nu mai stiti ce sa faceti, atata cultura aveti! Gica Contra mereu, solutii 0!!! Urat, nenea Iliescu ( nume predestinat de comunist!)

Adauga un comentariu

Random image