2019-04-23 09:16


Tânăr OMORÂT în club la Mediaş. AGRESORUL fusese eliberat recent în baza RECURSULUI COMPENSATORIU

 |  14:41
Tânăr OMORÂT în club la Mediaş. AGRESORUL fusese eliberat recent în baza RECURSULUI COMPENSATORIU

Un tânăr de 25 de ani a murit duminică dimineaţă la Spitalul din Mediaş, după ce fusese înjunghiat în urma unui conflict dintr-un club, continuat ulterior în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

Surse judiciare au declarat, duminică, că tot scandalul sfârşit tragic ar fi izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi între două grupuri de tineri. Din primele informaţii, se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, originar din Alba şi care locuieşte în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Din cauza pierderii masive de sânge, tânărul de 25 de ani a murit la spital.

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-01-13

TAGURI: tanar, omorat, medias, agresor, eliberat, recurs compensatoriu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUM Să DAI DRUMUL
13 Ian 2019

la unul pentru OMOR??!!! Au înnebunit cretinii care au eliberat cică ”compensatoriu”! Sper să audă și să vadă urmările tragice ale actelor LETAL-”LEGAL” LEGISLATIVE...FOMFĂITUL CU GURA PLINĂ DE MARO, FOST ȘOFER AL MAFIEI - ȘERBAN NICOLAE, CIORADCHE CARE NE-ARATĂ MIJLOCIUL ȘI BUBOSUL MOLDOVEAN! BĂĂĂ! SÂNGELE LUI, DAR ȘI AL ALTUIA/ALTORA SĂ FIE PE VOI, PE COPII VOȘTRI, PE MAMELE VOASTRE CARE V-AU FĂTAT, PE TOT NEAMUL VOSTRU!!! Pentru că ceea ce-ați legiferat se numește PĂCAT STRIGĂTOR LA CER, RETARZILOR!
LA TV, ZICEAȚI UNA,
13 Ian 2019

ÎN REALITATE, ACȚIONAȚI ALTFEL: ați afirmat că nu veți da drumul celor care au fost condamnați PE BUNĂ DREPTATE pentru VIOL, TÂLHĂRIE ȘI OMOR! Iar voi, ați făcut INVERS! Partenerii ”strategici” doar vă dojenește FIN, CĂ DOAR ÎI MITUIȚI CU VALIZELE DE BANI... Sunteți SUB-UMANI! Dacă copii voștri erau violați, târhăriți, agresați, omorâți, MAI DĂDEAȚI ASTFEL DE LEGI? DE CINE ASCULTAȚI DE FAPT, VOI? VÂNDUȚILOR!!!! HUOOOOOOOOO! D-aia o să dați legea în privința port-armei, ca să ne rezolvăm problemele SINGURI, ca-n VESTUL SĂLBATIC, NU? FACEȚI EXPERIENȚE SOCIOLOGICE PE NOI, TÂTRÂTURILOR!
CEI CARE AU VOTAT
13 Ian 2019

cu PSD-ul SE FAC ȘI EI PĂRTAȘI MORAL ȘI ÎN TOATĂ REGULA LA CRIMELE-ASTEA COMISE ÎMPOTRIVA OAMENILOR NEVINOVAȚI, TRANSFORMAȚI ÎN VICTIME SIGURE, PENTRU CĂ RO.ESTE CU FUNDU-N SUS = SUNT APĂRAȚI INFRACTORII PERICULOȘI, INDIFERENT DE-S DE CEA MAI JOASĂ SPEȚĂ, ORI MAFIOȚI GULERAȚI, DIN PARLAMENTUL RUȘINIII NAȚIONALE!
DIN CAUZA GRABEI,
13 Ian 2019

am scris copii cu 2 de i, în loc de trei, pentru primele două postări.
Random imageUltimele stiri


STARBAG