2018-12-13 20:31


Tânăr portughez, găsit spânzurat în scara unui bloc din Huşi

 |  14:11
Tânăr portughez, găsit spânzurat în scara unui bloc din Huşi

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Portugalia, a fost găsit spânzurat cu o funie, miercuri, de balustrada unei scări de bloc din Huşi, judeţul Vaslui. La adresa respectivă locuia o femeie cu care ar fi corespondat până în vara acestui an.

Poliţiştii au precizat că o locatară a blocului a descoperit, miercuri dimineaţa, cadavrul bărbatului. Aceasta l-a observat pe bărbat spânzurat cu o funie de balustrada dintre etajele al treilea şi al patrulea.

Femeia a sunat de urgenţă la 112, Poliţia deschizând o anchetă în acest caz. Anchetatorii au stabilit că bărbatul este cetăţean portughez, singura sa legătură cu România fiind tânăra care locuia în blocul în care a decis să-şi pună capăt zilelor.

"Femeia a afirmat că îl cunoaşte pe cetăţeanul portughez din corespondenţa pe care a avut-o cu acesta până în vara acestui an. De atunci, tânărul nu ar mai fi luat legătura cu persoana respectivă, astfel încât nu se cunosc posibilele motivele care l-au determinat să se sinucidă. De altfel, nici asupra sa nu a fost găsit vreun înscris prin care să-şi explice gestul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-25

TAGURI: tanar, portughez, spanzura, scara, bloc, husi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...