2017-01-21 17:39

EVENIMENT


Tânăr ieşen împuşcat în gât de un angajat al Direcţiei Silvice, la o partidă de vânătoare ilegală

 |  20:43
Tânăr ieşen împuşcat în gât de un angajat al Direcţiei Silvice, la o partidă de vânătoare ilegală
Un tânăr din Iaşi în vârstă de 30 deani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost împuşcat din greşeală la ovânătoare ilegală de păsări, în fapt o acţiune de combatere a dăunătorilor.

Un bărbat din Iaşi a ajuns la spitaldupă ce a fost împuşcat din greşeală în gât, în timpul unei partide ilegale devânătoare, de către un angajat al Direcţiei Silvice Vaslui.

Angajatul Direcţiei Silvice nu recunoaştecă a participat la o partidă de vânătoare ilegală şi susţine că vânau păsări,în cadrul unei acţiuni de combatere a dăunătorilor. În momentul în care a tras,o alice a ricoşat şi i-a perforat traheea partenerului de vânătoare.

Victima a fost dusă de urgenţă laSpitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. Medicii au constatat că bărbatul avea o plagăîmpuşcată în zona cervicală, iar alicea îi pătrunsese în trahee. "A fostdiagnosticat cu o plagă la nivel cervical, la nivelul regiunii gâtuluianterior, un orificiu de pătrundere a unui proiectil de tip alice. La momentuliniţial, prognosticul era nefavorabil", a declarat Diana Cimpoeşu,purtător de cuvânt al Spitalului "Sf. Spiridon" din Iaşi. Tânărul afost stabilizat, iar acum este în afară de pericol. "Starea pacientuluieste stabilă, este în continuare intubat şi ventilat mecanic. Urmează să maisuporte anumite investigaţii invazive, atât edoscopice şi bronhoscopice, pentrua stabili întinderea leziunilor", a declarat Gabriel Iosup, şeful secţieiATI de la Spitalul de Pneumoftiziologie Iaşi.

Angajatul Directiei Silvice Vasluieste cercetat pentru braconaj şi uz ilegal de armă. "Cei doi se aflauîmpreună pe fondul de vânătoare apropiat de satul Glodenii Gandului, moment încare cel care a făcut sesizarea a executat un foc cu arma din dotare, fără aobserva că cealaltă persoană se afla pe aceeaşi direcţie cu cea detragere", a declarat Nicolae Miron, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-08-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image