2019-05-19 19:56


Tarcea: Mă rog la Dumnezeu ca dosarul Hexi Pharma să nu ajungă la ÎCCJ pentru că nu are unde să-l depoziteze

 |  12:45
Tarcea: Mă rog la Dumnezeu ca dosarul Hexi Pharma să nu ajungă la ÎCCJ pentru că nu are unde să-l depoziteze

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, că se roagă la Dumbezeu ca dosarul Hexi Pharma pe care Parchetul General l-a finalizat în anul 2017 să nu ajungă la ÎCCJ pentru că nu are unde să-l depoziteze. De asemenea, a afirmat că instanţa supremă nu are săli în care să judece Dosarul Mineriadei, dar ”nimeni nu s-a gândit să îndrepte această strâmbătate”.

Preşedintele ICJ, Cristina Tarcea, a declarat, miercuri, la bilanţul Parchetului General că justiţia din România ”de 28 de ani traversează perioade interesante”, iar din patru în patru ani au loc tot felul de reforme.

Ea a vorbit despre ”legi multe, neclare şi imperfecte, instanţe supraaglomerate, sistem haotic al căilor de atac, noi coduri, care au avut dept efect prelungirea, îngreunarea procedurilor, afectarea la o judecată într-un termen rezonabil şi crearea unei practici neunitare”.

”Vă mărturisesc că pot să accept ideea că nimeni nu s-a gândit la efortul intens pe care un magistrat îl face, dar nu pot să accept ideea că nimeni nu s-a gândit la destinatarul final al oricărei reforme: cetăţeanul. Am privit, dar nu neutru, filmul final, am constatat că a fost finalizat dosarul Hexi Pharma. Mă rog la Dumnezeu ca acest dosar să nu vină la Înalta Curte, pentru ca nu are unde să-l depoziteze. ICCJ nu are o sală în care să judece Dosarul Mineriadei. Am cerut ajutor pentru sală. Aceasta este realitatea din România, dar nimeni nu s-a gândit să îndrepte această strâmbătate”, a declarat Tarcea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-07

TAGURI: tarcea, dosar hexi pharma, iccj,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Mar 2018

STIMATA DOAMNA TARCEA.....PTR A AFLA CUM A FOST UCIS UN OM ....Condrea...NU TREBUI SA VA VAITATI .....SPUNETI MAI BINE CA VA ESTE FRICA SA VA PUNETI CU SERVICIILE.....DACA GHITA NU FUGEA MAI AVEATI UN ASASINAT CARE POATE AR FI AJUNS LA FORUL CE IL CONDUCETI ......AICI SUNT BANII CURATI AI SERVICIILOR ...!!!!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG