2019-02-17 18:05


Tăriceanu cere verificări: Sunt informaţii că ofiţeri ai SERVICIILOR STRĂINE au fost în sediul DNA

 |  08:22
Tăriceanu cere verificări: Sunt informaţii că ofiţeri ai SERVICIILOR STRĂINE au fost în sediul DNA

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, că va cere verificări din partea Comisiei de Control SRI, după ce au apărut informaţii că în sediul DNA au fost prezenţi ofiţeri ai serviciilor străine.

"Nu ştiu cum a servit Coldea statul vertical, că a fost contra", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la România TV.

Acesta a dat exemplele lui Victor Ponta şi a fostului ministru Ovidiu Silaghi, care au avut dosare penale, ce le-au compromis carierele politice, dar care au fost finalizate cu închiderea lor.

"Oamenii ăştia ne sfidează. (...) Au servit interesele lor şi pe ale altora. Există informaţii că ofiţeri ai serviciilor străine au fost prezenţi în sediul central al DNA şi voi cere ca în comisia de control SRI să vedem dacă ei sunt la curent cu aceste persoane, daca informaţiile se confirmă sau nu se confirmă", a mai spus Tăriceanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-15

TAGURI: tariceanu, dna, kovesi, servicii straine,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


FBI
15 Mar 2018

Sunt chiar langa tine parazitule infractor.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Mar 2018

agentii "LICURiCIULUI" la care le sugi STROMELEACUL ce PIZDAMATII ERAU...baietii aia cu mafia imobiliara de la ILFOV,SNAGOV etcetera.....care vroiau sa puna pe UDREA si printul PULII mare pereche "REgALA" in loc de presedinte si voi sa deveniti BARONII MUNTELUI DE CACAT MANCAT CU LopATA si GALEATA la TV si HAZNALE
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...