2017-01-17 02:52

EVENIMENT


“Tatăl” Monicăi Columbeanu în arest preventiv

 |  19:28
“Tatăl” Monicăi Columbeanu în arest preventiv

Printr-o decizie a magistraţilor de la Tribunalul Bacău, “tatăl adoptiv” al Monicăi Columbeanu, Dan Damaschin a fost arestat preventiv astăzi pentru 29 de zile. Alături de alţi doi complici acesta este acuzat de recrutare prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă a mai multor fete, unele minore, în scopul exploatării sexuale.

Printre acestea s-ar număra şi Monica Columbeanu, în anul 2003 fiind una dintre victimele acestuia. Potrivit procurorilor DIICOT, Dan Constantin Damaschin (55 de ani), lider al grupării, împreună cu Eugen Mihai Mereuţă (40 de ani) şi Claudiu Ciucă (35 de ani), "au recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă, mai multe părţi vătămate, unele minore în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei".

Conform anchetatorilor, activitatea infracţională, avea loc în apartamente situate în zone ultracentrale din Capitală, închiriate de către inculpaţi, unde victimele erau obligate să se prostitueze. Fetele erau alese cu grijă şi au provenit în general din familii extrem de sărace. Acestea erau ademenite cu promisiuni de asigurare a unei cariere în modelling sau televiziune, inculpatul prezentându-se drept o persoană influentă în acest domeniu", precizează anchetatorii. Potrivit unor surse, după ce a fost reţinut Damaschin a ameninţat că se va sinucide.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image