2017-01-23 02:35


„Tatăl” Monicăi Gabor, traficant de minore

 |  21:00
„Tatăl” Monicăi Gabor, traficant de minore

Dinu Damaschin a fost ridicat, joi, de procurorii DIICOT Bacău, alături de alte persoane, sub acuzaţia că a condus o grupare specializată în trafic de persoane, printre care şi minori, care ar fi recrutat mai multe tinere, din familii cu dificultăţi financiare, pe care le obliga să se prostitueze.

Potrivit DIICOT, gruparea condusă de Damaschin acţiona în Bucureşti şi Bacău.

Oamenii legii spun că Dinu Damaschin, cu ajutorul lui Eugen Mihai Mereuţă, de 40 de ani, şi al lui Claudiu Ciucă, de 35 de ani, „au recrutat prin înşelăciune, ameninţare şi violenţă mai multe părţi vătămate, unele minore, în scopul exploatării sexuale a acestora prin obligarea la practicarea prostituţiei”. Potrivit procurorilor, fetele erau obligate să practice prostituţia în imobile situate în zone ultracentrale din Bucureşti, care erau închiriate de membrii grupării.

De asemenea, în cursul anchetei s-a stabilit că tinerele erau alese cu predilecţie din familii cu posibilităţi financiare reduse şi erau atrase cu promisiuni de asigurare a unei cariere în modeling sau televiziune, Damaschin prezentându-se drept o persoană influentă în acest domeniu. Mai mult, pentru a menţine controlul asupra tinerelor, acesta le supunea în mod constant unor acte de violenţă verbală şi fizică şi pretindea că are calitatea de preşedinte al unei organizaţii de apărare a drepturilor omului, pentru a le convinge cu privire la influenţa sa.

La sediul DIICOT au fost aduse 10 persoane faţă de care, după audieri, vor fi dispuse măsurile legale în cauză.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bacău. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de SRI şi DOS.

De când a apărut Monica Columbeanu în peisajul monden al Bucureştiului, un alt personaj şi-a făcut intrarea în ziarele colorate. Cel care s-a erijat în „protectorul” Monicăi, susţinând că este bărbatul care a scos-o din mâinile infractorilor din Bacău, care ar fi obligat-o să se prostitueze în adolescenţă, mai târziu s-a răzgândit şi a declarat că este tatăl adevărat al fostei soţii a lui Irinel Columbeanu. Dinu Damaschin s-a lăudat nopţi întregi pe la OTV că a avut o aventură cu mama Monicăi în tinereţe, pe când aceasta ar fi fost menajeră la el în casă, însă după ce toată lumea l-a pus la zid pentru aceste declaraţii şi-a schimbat statutul în „tată adoptiv” al Monicăi Gabor şi, de pe această poziţie privilegiată, a făcut turul televiziunilor avide de senzaţional.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-05

TAGURI: monica gabor, traficant, minoreComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image