2018-12-16 15:26


Tavanul unei şcoli noi din Vaslui, prăbuşit peste elevi

 |  16:19
Tavanul unei şcoli noi din Vaslui, prăbuşit peste elevi

O bucată din tavanul unei şcoli din judeţul Vaslui construite în noiembrie şi unde cursurile se desfăşurau ilegal s-a prăbuşit din cauza vântului puternic.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, incidentul a avut loc la începutul acestei săptămâni la şcoala recent construită din localitatea Arsura, însă acesta a fost raportat cu o zi întârziere, când s-a decis şi declanşarea unei anchete.

În acel moment, în clasa respectivă se aflau o profesoară şi o învăţătoare, precum şi elevi, care însă nu au fost răniţi. De altfel, incidentul a avut loc la scurt timp după terminarea orelor.

”Cei aproximativ o sută de elevi din Arsura s-au mutat în şcoala nou construită pe 10 noiembrie, fără ca lucrările la clădire să fie finalizate şi fără ca cei din conducerea şcolii să anunţe Inspectoratul Şcolar, aşa cum aveau obligaţia. Directorul şcolii coordonatoare, împreună cu primarul, au dorit să ofere confort elevilor şi, în consecinţă, au decis să aducă acolo copiii, în loc să facă naveta într-un sat vecin. Însă, constructorul nu predase lucrarea, în condiţiile în care mai sunt de executat lucrări la exteriorul clădirii, inclusiv în pod”, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX inspectorul de zonă de la ISJ Vaslui, Maria Robu.

Lucrările de construcţie a unităţii de învăţământ au costat 700.000 de lei, banii fiind de la Guvern şi Consiliul Judeţean Vaslui.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-18

TAGURI: tavan, scoala, vaslui
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...