2017-01-23 20:48


Taximetrist ucis în stil mafiot

 |  21:00
Taximetrist ucis în stil mafiot

Un taximetrist din Câmpulung Muscel a fost găsit carbonizat, sâmbătă noapte, în portbagajul maşinii sale care era în flăcări, pe un câmp din judeţul Argeş, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul a fost ucis, iar cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat.

Cadavrul taximetristului a fost descoprit de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, chemaţi de localnici pentru a stinge incendiul care cuprinsese autoturismul Dacia Logan al taximetristului. Maşina era abandonată într-o zonă înzăpezită, cu puţine case, din cătunul Plăieşi, comuna Bughea de Jos, iar cadavrul bărbatului a fost găsit carbonizat în portbagajul maşinii, care era deschis. „Am ajuns destul de greu la locul incendiului din cauza drumului înzăpezit şi am parcurs aporoape 100 de metri pe jos, cu extinctoarele. Partea din spate a maşinii ardea puternic. Am constatat că maşina era plină de zăpadă. Portbagajul era deschis, iar înăuntru era o persoană decedată, astfel că am chemat poliţia. Facem o anchetă împreună cu poliţiştii şi procurorii pentru a stabili ce s-a întâmplat", a declarat şeful Detaşamentului Câmpulung Muscel din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, căpitan Cristian Bărbulescu.

Anchetatorii au stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 60 de ani, Dumitru Gruianu, care locuia în comuna Bughea de Jos, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul a fost ucis, cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat.

Potrivit anchetatorilor, crima nu a fost comisă în scop de jaf, asupra victimei fiind găsite actele de identitate, suma de 80 de lei şi mai multe obiecte personale, ridicate de procurorii criminalişti care au preluat cazul. „Deocamdată luăm în calcul mai multe variante de anchetă, trebuie să aşteptăm şi rezultatele necropsiei", a declarat procurorul Sorinel Marin de la Parchetul Tribunalului Argeş.

Colegii bărbatului spun că victima lucra ca taximetrist doar pe timpul zilei, noaptea lucrând ca paznic la groapa de gunoi a localităţii. În zona Câmpulung Muscel au fost instituite filtre rutiere pentru prinderea autorilor crimei, surse judiciare afirmând că asasinatul a fost comis de cel puţin trei persoane.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image