2018-12-16 11:28


Teo Trandafir a rămas internată la Elias. Mircea Badea spune că vedeta nu suferă de pancreatită acută

 |  17:45
Teo Trandafir a rămas internată la Elias. Mircea Badea spune că vedeta nu suferă de pancreatită acută

TeoTrandafir, deputat PDL, este în continuare internată la Spitalul Elias, lasecţia de Gastroenterologie, fiind suspectată de pancreatită acută, în continuareurmând să i se facă analize şi un exament computer tomograf, a declaratmanagerul unităţii sanitare, Doina Dinulescu, pentru Mediafax. Ea a precizat căTeo Trandafir este internată în Spitalul Elias de joi seară, unde a venitdirect de acasă. Profesorul Doina Dinulescu a precizat că Teo Trandafir esteconştientă, ea suferind de deshidratare şi fiind suspectată de pancreatităacută.

Pe dealtă parte, Mircea Badea, bun prieten cu Teo Trandafir, scrie, pe blogul său,că vedeta de televiziune “nu suferă de pancreatită acută”. “Veţi afla în curânddetalii”, mai adaugă Badea, misterios.

TeoTrandafir nu a putut fi contactată în ultimele două zile.

“Mi-acedat organismul din cauza stresului şi a oboselii”

TeoTrandafir a fost internată iniţial într-un spital privat, joi dimineaţă, dincauza unei crize biliare, după cum a declarat aceasta pentru showbiz.ro.

După douăzile în care nu s-a simţit bine, joi dimineaţă Teo Trandafir a fost nevoită săcheme ambulanţa. "Mi-au spus că mi-a cedat organismul din cauza stresuluişi a oboselii. Am făcut o criză biliară. De două zile nu mă simt bine, nu maiputeam să mănânc, să dorm. De dimineaţă am fost nevoită să merg la spital. Amcrezut că o să treacă durerea, dar nu a fost aşa. Doctorii m-au băgat laperfuzii direct, mi-au zis că trebuie să mănânc de trei ori pe zi, la ore fixe,să dorm mai mult. Mi-au spus că trebuie să duc o viaţă mai organizată şi să-mirespect orele de masă şi de somn. M-au burduşit cu reţete şi am rămas subatenţia lor în perioada următoare", declara Teo Trandafir.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VLAD
07 Ian 2011

Hipopotanca Teo a mancat de sarbatori pana i-a explodat pancreasul. Bulemia a pus stapanire pe ea si ca atare nu mai are controlul cantitatilor de mancare ingerata. Cred ca a facut ravagii in frigider. Grasimea i-a acoperit si creierul si din aceasta cauza nici nu mai gandeste. De altfel, acest lucru se perpetueaza de cand s-a hotarat sa devina parlamentar PDL-ist pentru ca in viata civila nu mai avea nici un succes, fiind data afara de la televiziune pentru ca promova manelele si pe homosexuali
Random imageUltimele stiri


loading...