2018-12-12 05:02


Teroare printre timişorence

 |  21:00
Teroare printre timişorence

Trei femei din Timişoara au fost înjunghiate, ieri, după ce luni, o femeie pe care poliţiştii o cunoşteau ca fiind prostituată a fost găsită de un şofer moartă pe un drum lăturalnic, la ieşirea din oraş.

Ieri, prima femeie, Roxana A., de 23 de ani, a fost înjunghiată pe o stradă în apropierea Fabricii de Anvelope din oraş. Ea a povestit poliţiştilor că bărbatul a venit pe la spate şi a înjunghiat-o în abdomen. Tânăra a declarat că nu a văzut bine faţa atacatorului şi că acesta a urmărit-o ceva vreme pe stradă înainte s-o lovească.

A doua femeie atacată, de 45 de ani, a fost salvată de un vecin care a anunţat incidentul la numărul de urgenţă 112. Femeia a fost internată în stare de şoc şi supusă unei intervenţii chirurgicale. Ea nu a putut să le spună medicilor decât că nu a văzut faţa bărbatului care a atacat-o şi că acesta a venit în fugă pe la spate şi a înjunghiat-o. Agresiunea s-a petrecut pe strada Circumvalaţiunii, pe care se află sediul Poliţiei Rutiere.

Agresorul a fost prins în momentul în care ataca o a treia femeie, pe bulevardul Cetăţii. Aceasta a ţipat, iar un echipaj al Poliţiei Locale, care patrula, l-a imobilizat imediat. Agresorul este Aurel Mândrilă, are 32 de ani şieste din Lupşa de Jos, comuna Broşteni, judeţul  Mehedinţi.

Luni o femeie pe care poliţiştii o cunoşteau ca fiind prostituată a fost găsită de un şofer moartă pe un  drum lăturalnic, la ieşirea din oraş. Potrivit acestuia, femeia avea hainele rupte şi o rană în zona abdomenului. Poliţiştii au deschis anchete în cele trei cazuri, însă nu au făcut nici o legătură între ele până la acest moment.

Hanibal Dumitraşcu: „Agresorul este frustrat şi probabil impotent“

Psihologul Hanibal Dumitraşcu a declarat pentru “Puterea” că acest caz seamănă “teribil de mult” cu situaţia de la Iaşi, din februarie 2010, când 16 femei au fost înjunghiate în plină stradă. Dumitraşcu a schiţat pentru “Puterea” profilul atacatorului pe baza elementelor comune identificate în modul lui de operare - atacul are loc pe la spate, pe străzi lăturalnice, agresorul foloseşte un cuţit, iar zona vizată este cea a abdomenului. „Un astfel de individ este sub imperiul unui comportament psihotic. Poate fi vorba despre o psihoză maniaco-depresivă sau schizofrenie. Este frustrat, probabil needucat şi posibil impotent în măsura în care gestul nu a fost continuat cu un viol. Cazul seamănă teribil de mult cu cel de la Iaşi, din 2010”, a explicat psihologul Hanibal Dumitraşcu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-05-24

Mai multe imagini:
Teroare printre timişorence
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...