2017-01-24 05:10


„Teroristul” din tramvaiul 41 a fost prins

 |  13:53
„Teroristul” din tramvaiul 41 a fost prins

Un bucureştean, funcţionar bancar, a fost reţinut fiind bănuit că este cel care timp de câteva zile a agresat în tramvaiul 41 din Capitală, dar şi pe străzile din cartirul Drumul Taberei mai multe femei înţepându-le cu un ac în picior sau în fese.

Agresorul a fost audiat, ieri, la Secţia 22 Poliţie, pe raza căreia locuieşte. Poliţiştii, care au primit până acum şase plângeri de la victimele „teroristului”, le-au propus procurorilor reţinerea acestuia. Fapta sa a fost încadrată la infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri, iar, din fericire, efectele gestului său nu au apărut deocamdată, respectiv simptomele vreunei boli infecţioase sau transmisibile. Funcţionarul bancar este căsătorit cu o avocată şi le-a declarat poliţiştilor că nu a avut un motiv anume pentru care a recurs la acest tip de agresiune, ci doar a vrut „să le atragă atenţia” femeilor pe care le înţepa. El folosea la comiterea faptelor un ac de birou (bold), nu unul medical sau de cusut.

Cu toate acestea, cel puţin una dintre victimele sale a mers la un spital pentru a face analizele de rigoare, temându-se de vreo boală transmisibilă. De altfel, această femeie a postat, prin intermediul prietenului ei, un mesaj pe Facebook, însoţit de o fotografie a suspectului. Iubitul victimei, Florin, scria în mesaj că „prietena mea a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană încă neidentificată. Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea, la staţia 41 de la Billa Drumul Taberei, iar apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate era această persoană care avea o bască în mână şi a aruncat-o într-o pungă pe care o deţinea şi apoi se chinuia să arunce în pungă ceva ce părea lipit de podul palmei”. Imediat după incident, Florin şi prietena luni, înţepată cu acul în tramvaiul 41, au mers la Institutul „Matei Balş” pentru a i se face acesteia un set amănunţit de analize de sânge. Profilactic, acesteia i s-au administrat şi unele vaccinuri. În cazul în care se dovedeşte că obiectul folosit de acesta era contaminat, fapta nu va mai fi încadrată la agresiune, iar suspectul riscă pedepse mari.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-14

TAGURI: Cuvinte cheie: tramvai 41, ac nesterilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


GEORGE
13 Ian 2012

DACA ASTA E TERORIST...BASESCU CE ESTE?GHICI GICITOAREA MEA!
Random image