2019-01-17 21:29


Timmermans, SCRISOARE de ultimă oră pentru Guvern. Care sunt CERINȚELE

 |  23:54
Timmermans, SCRISOARE de ultimă oră pentru Guvern. Care sunt CERINȚELE

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans a trimis o scrisoare Guvernului de la București în care îi cere să îi răspundă la 18 întrebări punctuale legate de Legile Justiției. Executivul român confirmă scrisoarea, iar răspunsurile vor fi redactate de deputatul PSD, Florin Iordache, cel care a condus Comisia de modificare a legilor Justiţiei.

Frans Timmermans aşteaptă răspuns la setul de întrebări până la începutul lunii viitoare, transmite TVR.

Margaritis Schinas, purtător de cuvânt al Comisiei Europene: Vom continua dialogul cu autoritățile române în contextul mecanismului de cooperare și verificare dar vom trage, de asemenea, concluziile potrivite dacă amendamentele la legile justiției, codurile penale și legile privind conflictul de interese și corupție sunt promulgate fără a se avea în vedere îngrijorările noastre.

În dezbaterea specială de la Strasbourg, Guvernul a fost avertizat că nerespectarea regulilor europene poate aduce penalizări României.

Respectarea statului de drept şi lupta anti-corupţie sunt monitorizate de către liderii de la Bruxelles.

Parlamentul European aşteaptă şi poziţia oficială a preşedintelui Klaus Iohannis, invitat la sesiunea plenară de la sfârşitul acestei luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-08

TAGURI: frans timmermans, scrisoare, guvern, intrebari, legile justitiei
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ALLISON HOWARTS
09 Oct 2018

Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: email: ogagakunta@gmail.com sau whatsApp +2348069032895
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
09 Oct 2018

nu ne trebuie banii europeni,avem bani inBRAZILIA la CuMBUCO si curve multe prin COSTA RICA//o sa facem autostrazile si spitalele cu banii lui MAZARE din MADAGASCAR-ha ha ha stupid people trailes bahtalo v-a jefuit o sleahta de tigani bolsevici si de curve imputite
BUHA-BUHA
09 Oct 2018

ca.ka.veaua roade-bonibon, se screme si ka.ka, pe cale bucala, alte idiotenii din dovleacul putred care ii tine loc de cap … dobitocul nu se uita in oglinda ca sa nu se sperie de stupizenia lui deliranta de acefal janghinos !
Random imageUltimele stiri

loading...