2019-01-23 07:21


Tir lovit de tren in Caracal. Soferul a murit, circulatia este blocată pe ambele sensuri

 |  16:03
Tir lovit de tren in Caracal. Soferul a murit, circulatia este blocată pe ambele sensuri

Un tir a fost lovit de tren la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieşirea din Caracal, circulaţia feroviară fiind blocată pe ambele sensuri între Caracal şi Fărcaşele, accidentul soldându-se cu moartea şoferului de tir. Şoferul tirului implicat în accidentul din Olt nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată.

Accidentul s-a produs la ora 12.35, când tirul, condus de un bărbat de 47 de ani din Caracal, care circula pe drumul comunal 11, în localitatea Fărcaşele, a trecut calea ferată.

 

Şoferul nu s-a asigurat la trecerea la nivel, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, fără a avea şi bariere, a declarat pentru MEDIAFAX reprezentantul IPJ Olt.

Astfel, tirul a intrat în coliziune cu trenul interregio 1692, care circula pe relaţia Timişoara - Bucureşti, accidentul soldându-se cu decesul şoferului.

Cercetările la faţa locului au fost desfăşurate de Poliţia Municipiului Caracal, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, şoferul tirului a murit pe loc, în urma impactului.

Mecanicul de locomotivă primeşte îngrijiri, pentru răni minore, iar pasagerii trenului nu au fost răniţi.

În prezent circulaţia este blocată pe ambele fire între Caracal şi Fărcaşele, locomotiva fiind avariată şi aşteptându-se sosirea unei locomotive de ajutor pentru ca trenul să îşi poată continua deplasarea.

Alte două trenuri sunt oprite în staţiile de la Fărcaşele (un interregio care circulă pe relaţia Bucureşti - Timişoara), de la ora 13.05, şi Caracal (un interregio care circulă pe relaţia Deva - Bucureşti), de la ora 13.22, informeaza Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-23

TAGURI: tir, lovit, tren, caracal, sofer, murit, circulatie, blocata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...