2018-12-11 15:37


Toader: Dacă spuneam aceste lucruri anul trecut, nu mă lua nimeni în seamă. Rezultatul şedinţei este PREVIZIBIL

 |  15:27
Toader: Dacă spuneam aceste lucruri anul trecut, nu mă lua nimeni în seamă. Rezultatul şedinţei este PREVIZIBIL

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine că prin raportul privind analiza activităţii manageriale a procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a scos la suprafaţă tot ce a crezut necesar de evidenţiat, adăugând că dacă prezenta aceste lucruri anul trecut nu îl lua nimeni în seamă. Toader a declarat, în cadrul secţiei pentru procurori a CSM, că din punctul său de vedere, rezultatul şedinţei este previzibil.

„Eu mi-am făcut datoria ca ministru. Sigur, nu neg lucrurile bune care se fac. Categoric nu le neg, dar spuneam în raport şi repet, alea bune nu le justifică pe cele rele. (...) Luând în considerare lucrurile bune, datoria mea, fiind ministru al Justiţiei, este să scot la suprafaţă aceste lucruri, să le spunem public, să determinăm interpretarea legii în sesnsul bun. Eu mi-am îndeplinit această datorie, eu ştiu că noi avem competenţe partajate. (...) Am scos la suprafaţă -nu în totalitate - ceea ce am crezut că trebuie scos la suprafaţă. Dacă spuneam aceste lucruri anul trecut, nu mă lua nimeni în seamă. Este necesară o nouă abordare”, a declarat Tudorel Toader marţi, în secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Ministrul Justiţiei a explicat că anul trecut nu a considerat necesară revocarea procurorului şef al DNA, potrivit News.ro.

„Am concluzionat că nu este momentul să cer revocarea şi că nu se exclude o evaluare continuă şi o repunere în discuţie a comportamentului constituţional. Am arătat încălcările. A mai trecut un an. S-au adăugat şi alte încălcări. Am enumerat 19, că unul era deja. Acum nu mai pot spune că este inoportun”, a subliniat Toader.

Ministrul Justiţiei a mai spus că din punctul său de vedere, rezultatul este previzibil, dar „nu este problemă”.

„Nu vreau să fiu rău, să spun că rezultatul este previzibil pentru mine, dar am venit din respect pentru instituţie. Decizia pentru mine este previzibilă, dar nu este problemă”, a spus Toader.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-27

TAGURI: tudorel toader, ministrul justitiei,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
27 Feb 2018

iar anul asat-la zi- se pare ca doar dracu', tac-so si tropaitorii lor, te-au bagat in seama...Totusi, consider ca demersul are si o parte buna, chiar f, buna, sper ca si Koversi cat si oricare alt procuror sa inteleaga CLAR, CA EI NU SUNT DICTATORI, CI CA -PENTRU ORICE- POT FI TRASI LA RASPUNDERE...Asa ca multumim chiat si todorelului(sau cine sta in spatele lui), mai ales pentru esec..
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
27 Feb 2018

comisia de la VENETIA ce zice?e multumita de personajul asta care traieste intr-o realitate paralela?
Random imageUltimele stiri


loading...