2018-10-18 15:35


Toţi consilierii şi secretarii de stat ai lui Ungureanu demisionează înainte de venirea lui Ponta

 |  14:02
Toţi consilierii şi secretarii de stat ai lui Ungureanu demisionează înainte de venirea lui Ponta

Surse oficiale au declarat că toţi consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al premierului demis Mihai Răzvan Ungureanu (foto) demisionează din funcţie, urmând să elibereze posturile până la instalarea noului Guvern.

“S-a considerat că aşa este normal, ca toţi consilierii şi secretarii de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului Ungureanu să demisioneze şi să elibereze posturile până la sosirea la Palatul Victoria a premierului desemnat Victor Ponta”, au declarat, joi, pentru Mediafax, surse oficiale.

Andreea-Paul Vass a anunţat deja că i-a cerut, joi, lui Ungureanu eliberarea din funcţia de consilier de stat pe probleme economice.

Majoritatea consilierilor şi secretarilor de stat din aparatul de lucru al premierului lucrează în Palatul Victoria din mandatul fostului prim-ministru Emil Boc, la care se adaugă şi consilieri numiţi personal de Ungureanu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-13

TAGURI: consilieri, secretari, demisie, Mihai Răzvan Ungureanu , victor ponta, emil boc
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DALIDA
03 Mai 2012

Sefa CNADNR pleaca sau se face ca ploua? Nu a inteles ca a picat guvernul ei?Sau face ca Nazare, dupa ce nu mai este in functie, taie panglici? Draghio, valea, ia-ti si soferii si secretara si deschide o firma de drumuri.....variante ocolitoare.......centuristo!!!!!
Random imageUltimele stiri


loading...