2017-01-23 20:54


Trădătorii. Aliații sindicatului pensionarilor militari se asociază ministrului Oprea. SCMD: Sunt slugile puterii

 |  16:19
Trădătorii. Aliații sindicatului pensionarilor militari se asociază ministrului Oprea. SCMD: Sunt slugile puterii

Olovitură grea și surprinzătoare pentru lupta pensionarilor militari a dat-oAsociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere"Alexandru Ioan Cuza". Reprezentanții acestei organizații sedisociază de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, deși au fostintervenineți, alături de acesta, în procesul câștigat irevocabil la ÎnaltaCurte de Casație și Justiție.

Astfel,Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere"Alexandru Ioan Cuza" (ANCMRR) provenite din Ministerul ApărăriiNaţionale a anunţat, vineri, că apreciază declaraţiile ministrului GabrielOprea drept justificate şi se disociază de SCMD şi protestele acestuia. Biroulpermanent al asociaţiei precizează, într-un comunicat, că apreciază declaraţiaministrului apărării, din 19 ianuarie, ca fiind "justificată, temeinicdocumentată, lămuritoare şi corespunzătoare speranţelor marii majorităţi acadrelor militare în rezervă şi în retragere, a pensionarilormilitari". ANCMRR "AlexandruIoan Cuza" menționează că "în esenţă" cele două asociaţii auacelaşi scop, respectiv apărarea intereselor celor pe care îi reprezintă."Dar nu putem fi de acord cu metodele «de luptă» ale SCMD: dezbaterinesfârşite la diferitele posturi de televiziune cu atacuri directe lainstituţiile statului, organizarea de proteste stradale , acţiuni care duc ladenigrarea hainei militare şi a armatei", se arată în comunicat. În finalANCMRR recomandăm tuturor membrilor „să nu participe, pe 24 ianuarie 2011, lamarşul organizat de către Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate şi să nuuite niciun moment deviza noastră «Patrie, Onoare, Demnitate», să nu uităm căsuntem militari şi că educaţia dobândită de-a lungul anilor petrecuţi în oştirene obligă la un comportament demn şi civilizat. Nu putem terfeli onoarea demilitari şi să ne înjosim în faţa poporului român - vezi recentele incidente dela Constanţa - suportând intervenţii în forţă asupra calităţii de militar alArmatei române", se arată în comunicatul semnat de preşedinteleAsociaţiei, generalul (r) Mihai Iliescu.

Comunicatulmenţionează de asemenea că membrii asociaţiei au încredere în asigurarea datăde ministrul Apărării Naţionale "că dreptatea va triumfa în România".

„Slugi anagramate” înfruntea ANCMRR

Înreplică, președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, colonelulMircea Dogaru, ne-a declarat că, din punctul său de vedere, gestul ANCMRR esteal unor „slugi anagramate”, „slugi ale puterii care primesc grade peste grade,peste noapte, fiind făcuți din fruntași generali”. Dând dovadă de „servilismcronic, incultură și demagogie”, cei din conducerea ANCMRR, în frunte cugeneralul Mihai Iliescu, au făcut de dragul de a face ceva și ni s-au alăturatîn procesul câștigat pentru suspendarea HG 735 doar ca să le arate membrilorasociației că nu stau cu mâinile în sân”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TICU
22 Ian 2011

Ce-si rade in barba puterea ca i-a reusit strategia DIVIDE ET IMPERA. Pacat ca militarii din ANCMRR s-au lasat pacaliti.
Random image