2018-11-19 13:33


Trafic de droguri de risc. Percheziţii DIICOT în Prahova şi Bucureşti

 |  14:03
Trafic de droguri de risc. Percheziţii DIICOT în Prahova şi Bucureşti

DIICOT a informat joi, într-un comunicat de presă, că procurorii au efectuat, mai multe percheziții în județul Prahova și în municipiul București la domiciliile mai multor persoane suspectate de trafic de droguri de risc.

Potrivit sursei citate, la sediul DIICOT Ploiești urmează să fie aduse în vederea audierii 140 de persoane.

Anchetatorii au găsit şi ridicat, în urma perchezițiilor, semințe de canabis, cantități de materie vegetală, ustensile destinate consumului, ambalării și distribuirii drogurilor, precum și arme albe.

Potrivit DIICOT, cauza investigată de procurori vizează destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Sursa citată menţionează că, începând cu anul 2014, membrii grupului infracțional au comercializat canabis și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive mai multor consumatori din Prahova, cu precădere din municipiul Ploiești.

La acțiuni au participat procurori DIICOT Ploiești și ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și București, precum și polițiști din Prahova și jandarmi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-03

TAGURI: trafic, droguri, risc, perchezitii, diicot, prahova, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...