2017-01-23 02:36


Traficanţi de droguri de mare risc, ''săltaţi'' de procurorii DIICOT din sectorul 3

 |  20:38
Traficanţi de droguri de mare risc, ''săltaţi'' de procurorii DIICOT din sectorul 3
ProcuroriiDirecţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şiTerorism - Serviciul Teritorial Bucureşti au reţinut nouă persoane, după ce austabilit că aceştia expediau din Italia, prin societăţi de curierat, heroină şicocaină, droguri pe care le vindeau în sectorul 3 al Capitalei.

ProcuroriiDirecţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şiTerorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Bucureşti au destructurat o grupareinfracţională, formată din nouă persoane, având vârste cuprinse între 22 şi 39de ani, ce desfăşurau activităţi infracţionale de comercializare de droguri demare risc pe raza sectorului 3 al municipiului Bucureşti.

Înperioada martie - mai 2011, Marian Mecic, Mircea Păun şi Luminiţa Păun au pusîn vânzare, pe raza municipiului Bucureşti, diverse cantităţi de heroină, careerau depozitate la locuinţa Gabrielei Alice Stoian, informează DIICOT. Lapercheziţia domiciliară de sâmbătă, de la locuinţa Gabrielei Stoian a fostridicată cantitatea de 132 de grame de heroină.

Droguriprin poştă

Deasemenea, în 29 aprilie 2011, Codruţ Dumitru Moraru, Vasile Flaugiu şi GabrielMârzea au expediat, din Italia în România, prin intermediul unei societăţii decurierat, cantităţile de 300 de grame de heroină şi 50 de grame de cocaină. AlexandruFlorin Tipuriţă a fost prins în flagrant delict la momentul ridicării coletuluiconţinând drogurile de mare risc, de la Autogara Rahova - Bucureşti.

ProcuroriiDirecţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şiTerorism au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor, sub acuzaţia detrafic de droguri de mare risc şi au solicitat instanţei de judecată arestareapreventivă a acestora, pentru o perioadă de 29 de zile.

Cercetărileîn cauză au fost efectuate de DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrulBrigăzii de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-09-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image