2018-12-15 05:36


TRAGEDIE AVIATICĂ. Avion de pasageri, cu 66 de persoane la bord, PRĂBUŞIT în Iran

 |  10:34
TRAGEDIE AVIATICĂ. Avion de pasageri, cu 66 de persoane la bord, PRĂBUŞIT în Iran

Un avion de pasageri care transporta 66 de oameni s-a prăbuşit, duminică, într-o zonă de munte din Iran. Nu există supravieţuitori.

Un avion iranian care făcea legătura între Teheran şi oraşul Yasuj din sud-vestul ţării s-a prăbuşit, cu puţin timp în urmă, a informat agenţia iraniană de ştiri Tasnim, citând serviciile de urgenţă.

Aeronava aparţinea companiei Iran Aseman Airlines şi a căzut într-o zonă montană din apropierea oraşului Semirom, scrie agenţia de ştiri Isna, citând purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă, Mojtaba Khaledi.

"Toate serviciile de urgenţă sunt în alertă", adaugă agenţiile de ştiri Isna şi Fars, citându-l pe Pirhossein Koolovand, şeful serviciului naţional de urgenţă. Televiziunea iraniană a anunţat, citând martori, că, înainte de accident, avionul a încercat să aterizeze de urgenţă într-o zonă agricolă.

"După căutări în zona în care s-a prăbuşit avionul, am fost informaţi că toate persoanele aflate la bord şi-au pierdut viaţa", a precizat Mohammad Tabatabai.

60 de pasageri, doi agenţi de securitate, doi însoţitori de zbor, pilotul şi copilotul se aflau la bordul avionului ATR 72-500, al Aseman Airlines.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-18

TAGURI: avion prabusit, iran, tragedie aviatică
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...