2019-01-22 16:49


TRAGEDIE în Capitală: Un muncitor a MURIT, altul e grav rănit după FISURAREA unei țevi la rețeaua de termoficare

 |  21:52
TRAGEDIE în Capitală: Un muncitor a MURIT, altul e grav rănit după FISURAREA unei țevi la rețeaua de termoficare

Doi muncitori care lucrau în subteran la reţeaua de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală au fost răniţi, după ce una dintre ţevi s-a fisurat. Unul dintre aceștia a decedat la spital.

Ziarul Puterea a stat de vorbă la fața locului cu reprezentanții RADET. La ora 21.44 a fost scos muncitorul mort de 47 de ani, iar cel rănit a fost transportat la spitalul Militar cu arsuri grave. 

Avaria s-a produs la o conductă de termoficare de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală, în subteran la aproximativ 2 metri, doi muncitori fiind surprinşi.

”Unul dintre ei a ieşit singur şi prezintă arsuri pe suprafaţă corporală în proporţie foarte ridicată şi a fost transportat la Spital Universitar, iar cel de-al doilea a rămas prins în interior. Apa din retea are mai mult 90 grade si astfel salvatorii nu pot patrunde”, au anunţat forţele de intervenţie.

Potrivit acestora, s-au luat masuri pentru intreruperea alimentarii cu apa a conductei respective.

Potrivit primelor informaţii, cei doi angajati au remediat o avarie și când s-au dus să dea drumul la apa caldă, țeava veche a explodat. Unul dintre muncitori a reușit să iasă din gura de canal cu arsuri grave pe suprafața corpului. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-29

TAGURI: muncitori, capitala, retea de termoficare, tevi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...