2019-03-26 18:42


TRAGEDIE în Dolj: O femeie și-a ucis copilul în somn, convinsă că e DIAVOLUL. MĂRTURIILE soțului

 |  17:13
TRAGEDIE în Dolj: O femeie și-a ucis copilul în somn, convinsă că e DIAVOLUL. MĂRTURIILE soțului

O femeie de 33 de ani din comuna Unirea, judeţul Dolj, a fost arestată preventiv marţi, pentru 30 de zile, fiind acuzată că, în noaptea de duminică spre luni, şi-a ucis copilul de 3 ani, strângându-l de gât în timp ce acesta dormea.

Soţul femeii care şi-a ucis băieţelul de 3 ani, la Craiova, spunând că e Diavolul, a făcut dezvăluiri teribile despre mama criminală. Bărbatul a vorbit despre nenorocirea care i-a lovit familia şi a povestit că soţia lui urmase până de curând un tratament psihiatric. Soţul ei, Cătălin, a dezvăluit că la audieri femeia şi-a recunooscut fapta şi de asemenea a declarat că l-a omorât pe copil pentru că era Diavolul.

Nenorocirea s-a petrecut în satul Unirea, din Dolj, acolo unde familia mersese pentru a sta pe timpul verii. Cătălin spera astfel să o ajute pe Irina, care la începutul anului traversase o perioadă dificilă: "A fost internată de pe 10 martie până pe 22 martie, tulburare psihotică. A primit tratament 30 de zile, apoi a mers la control, eu nu am putut să merg cu ea, stăteam cu copiii. Când a venit de la control mi-a zis că a stabilit cu medicul să vadă cum îi e fără tratament.", a declarat soţul femeii.

Aceasta, mai spune el, a refuzat următoarea vizită programată la medic. "Dădea semne de revenire, dar îi era teamă să nu se îngraşe, luase câteva kg în plus de la tratament.", a mai spus Cătălin.

 

Bărbatul recunoaşte că soţia sa a avut un comportament mai ciudat în ultimele zile, dar spera că dacă schimbă mediul, mergând la ţară, îşi mai revine. Numai că acolo, la ţară, s-a produs drama.

Luni seara, Irina a mers să doarmă cu fiul de 3 ani şi jumătate într-o cameră, în vreme ce Cătălin s-a culcat cu fiul mai mare de 6 ani şi fiica de un anişor, în altă cameră. Părinţii Irinei şi fratele acesteia dormeau şi ei în aceeaşi casă.

La scurt timp după ce cu toții au adormit, femeia s-a trezit, și-a privit băiețelul cum doarme și l-a strâns de gât până l-a lăsat fără suflare. Apoi și-a strigat soțul pentru a-i arăta ce a făcut. I-a explicat că a crezut că este un spirit malefic și nu și-a dat seama că era copilul ei. Plin de groază, omul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul, dar pentru fiul său totul a fost prea târziu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-24

TAGURI: femeie, dolj, ucis, copil, somn, diavol, sot
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...