2019-05-22 00:00


TRAGEDIE în Maramureş. Un COPIL de patru ani a fost OMORÂT de pitbull-ul unchiului său

 |  10:37
TRAGEDIE în Maramureş. Un COPIL de patru ani a fost OMORÂT de pitbull-ul unchiului său

Tragedie în Sighetu Marmaţiei. Un copilaş de patru ani şi jumătate a fost omorât de pitbull-ul unchiului său. Micuţul era în grija bunicilor, întrucât mama acestuia este plecată la muncă în străinătate, iar tatăl nu se afla acasă în momentul incidentului.

Poliţiştii din Maramureş au deschis un dosar penal pe numele stăpânului câinelui, care şi-a -a adus fiorosul patruped în ţară fără să anunţe Poliţia şi asociaţia chinologică

”Luni după-amiază, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un copil de 4 ani şi jumătate a fost muşcat de un câine din rasa pitbull. Copilul se afla în curte şi a fost atacat de câine şi muşcat în zona gâtului şi a decedat, cadavrul fiind transportat la IML în vederea necropsiei. Câinele a fost adus în ţară de unchiul copilului în luna iulie şi nu era declarat la asociaţia chinologică şi nici la Poliţie. În cauză s-a deschis dosar penal pe numele unchiului copilului pentru ucidere din culpă, neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unor persoane şi introducerea în ţară a raselor de câini de luptă şi atac”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-22

TAGURI: copil, omorat, pitbull, maramures, unchi, tragedie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
22 Aug 2017

Și în stațiile de tramvai din București cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție se pot înregistra în orice clipă tragedii.Vedeți Bulevardul Basarabia,Strada Barbu Văcărescu,Calea Giulești,Bulevardul Ion Mihalache,Calea Călărași,Bulevardul Bucureștii Noi,Calea Șerban Vodă,Bulevardul Gheorghe Șincai,Bulevardul Nerva Traian,Bulevardul Mărăști etc etc.Când are de gând Primăria Capitalei să modernizeze Bulevardul Basarabia????https://petitieonline.net/petitie/57116147.Faceți ceva,oameni buni!E viața pietonilor în joc!Cine închide ochii închide la viața pietonilor!Indiferența ucide!Distribuirea!La cât mai multe semnături!Uniți putem schimba soarta capitalei!
Random imageUltimele stiri


STARBAG