2018-12-17 12:31


TRAGEDIE în Marea Britanie: 5 români AU MURIT într-un accident rutier îngrozitor

 |  15:34
TRAGEDIE în Marea Britanie: 5 români AU MURIT într-un accident rutier îngrozitor

Ambasada României în Marea Britanie informează că miercuri, 24 mai, pe autostrada M6, în apropierea localităţii Stoke-on-Trent din Marea Britanie, a avut loc un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa cinci cetăţeni români (3 bărbaţi şi 2 femei), iar un alt cetăţean român (bărbat) a fost rănit. Cei şase se deplasau pe autostradă într-un autoturism Nissan Micra, care a fost acroşat de un camion marca Mercedes.

"După ce a fost informată, misiunea diplomatică de la Londra a întreprins demersuri pe lângă autorităţile de poliţie din Staffordshire în vederea confirmării identităţii victimelor accidentului rutier. De asemenea, au fost contactaţi membrii familiilor cărora li s-au furnizat informaţii privind procedura de repatriere şi demersurile întreprinse de autorităţile britanice în cazul deceselor survenite în circumstanţe incerte. Ambasada României la Londra rămâne în legătură cu autorităţile britanice şi va acorda srijin şi asistanţă familiilor dacă acestea vor fi solicitate", precizează Ambasada, citata de stiripesurse.ro.

Şoferul camionului, în vârstă de 60 de ani, a fost eliberat joi pe cauţiune, după ce fusese reţinut sub suspiciunea de omor din culpă provocat prin conducerea în mod periculos a unui vehicul.

Investigaţia poliţiei continuă în acest caz.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-25

TAGURI: marea britanie, accident, masina, romani, murit, autostrada
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...