2018-11-20 20:34


Tragedie înainte de Supercupă. Suporter de la Petrolul, mort după ce a căzut din trenul de Bucureşti

 |  18:50
Tragedie înainte de Supercupă. Suporter de la Petrolul, mort după ce a căzut din trenul de Bucureşti
Florentin Dincă

Un suporter de la Petrolul a murit după ce a căzut din trenul care îi transporta la Bucureşti pe fanii găzarilor pentru Supercupa României cu Steaua. Accidentul s-a produs în zona localităţii Crivina din judeţul Prahova. Mai mulţi martori susţin că fanii, mulţi dintre ei în stare avansată de ebrietate, s-au luat la bătaie între ei în tren.

Unul dintre ei a fost împins în afara trenului, a căzut în cap şi a decedat pe loc. Din primele informaţii, victima era şofer de troleibuz la Regia Autonomă de Transport Ploieşti. În trenul care aducea în Capitală fanii gazarilor se aflau şi mai mulţi poliţişti de la Transporturi Feroviare. La locul accidentului s-au făcut cercetări de către echipe de criminalişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova. Garnitura de tren a fost oprită aproape o oră la locul accidentului. Ulterior, trenul s-a pus în mişcare şi a ajuns cu întârziere în Gara Obor.

„La ora 17.36 s-a primit prin serviciul unic de urgenţă 112 un apel pentru o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 25-30 de ani, căzută din tren între gara Crivina şi Prahova. Este vorba de un pacient găsit decedat, cu un traumatism cranian acut deschis”, a declarat la RTV, Mădălin Ipatie, directorul Servicului de Ambulanţă Prahova.

Existăşi altă variantă

Mai mulţi fani prezenţi în „trenul groazei” susţin că nu a fost vorba de nici o altercaţie între aceştia. Ei susţin că respectivul suporter a încercat să deschidă în mers uşa trenului, s-a dezechilibrat şi a căzut sub tren. Ambele picioare i-au fost taiate, iar intervenţia echipajului SMURD a fost în zadar. „A fost un incident neprovocat în jurul gării din Crivina. Nu a fost vorba de un incident între suporteri. Acesta a vrut să deschidă uşa la vagon din cauza căldurii şi a alunecat”, a declarat la Sport.ro Adrian Oancea, purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei Ploieşti. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

TAGURI: tragedie, supercupa, steaua, suporter, petrolul, accident, mort, cazut, tren
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...