2019-03-18 16:04


TRAGEDIE la Bacău: Un bărbat a fost OMORÂT de taur. Cum s-a întâmplat totul

 |  22:46
TRAGEDIE la Bacău: Un bărbat a fost OMORÂT de taur. Cum s-a întâmplat totul

Un bărbat de 60 de ani a murit vineri după ce a fost lovit de un un taur, în spatele magazinului Kaufland Milcov, scrie cotidianul local desteptarea.ro.

Potrivit primelor informații, se pare că persoană în cauza a încercat să alunge mai multe vaci care erau în zona, însă un taur care era cu ele a crezut că animalele sunt atacate. La fața locului au fost chemați reprezentanți ai Serviciului Gestionare Câini fără Stăpân din Municipiul Bacău, pentru a tranchiliza animalul, însă stăpânul acestuia a ținut taurul sub control până când angajații IML au ridicat cadavrul pentru a-l transporta la Morgă. Circumstanțele incidentului nu sunt foarte clare. Este posibil ca bărbatul să fi fost la plajă și a fost deranjat de prezența vacilor. În zonă este interzis atât accesul oamenilor cât și al animalelor. Poliția a deschis o anchetă.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-20

TAGURI: barbat, omorat, taur, magazin, bacau
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
21 Iul 2018

Vai de capul nostru cum am ajuns azi. Sa mori asa... Nu pot face una si legiuitorii astia ca lumea. uite ca toata lumea ce are chef sa isi faca de cap poate sa isi faca, dar uite cu pretul nedorit. Ce rost are?
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...